* Şimdi neler yapıyorsunuz : Kişisel bloguma makale gireceğim ve bununla ilgili araştırma yapıyorum. Her zaman bir sekmemde açık olan WmAracı'na girdiğimde bu konunuzu gördüm, şu anda yorum yazmaktayım.

* Neler ile meşgulsunuz : Derslerim, derslerimden dolayı programlama, kişisel blogum, kişisel blogumdan dolayı web tasarım ve web programlama ile meşgulüm. Ayrıca kitaplar açık bir şekilde önümde duruyor, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.

* Hobileriniz Nelerdir : Bilgisayar dergilerini takip etmek (Genellikle e-dergi), araştırma yapmak (Özellikle blog yazarlığıyla ilgili), araba kullanmak (en sevdiğim hobim) ve son olarakta kişisel gelişim kitapları okumak.

* Hangi dalda meşgulsunuz : C++ öğrenmeye çalışıyorum, C# eğitimi görüyorum ve WordPress - PHP dilleriyle meşgul olmaya çalışıyorum.

* Hangi Takımı tutuyorsunuz : Fenerbahçe'liyim.

* Günlük hayatta neler yaparsınız : Maalesef boş günüm yok, her gün okula gidiyorum. Okuldan sonra yakın iki arkadaşımla kafeye geçeriz ancak bu aralar yorgun olduğumdan dolayı direk eve geçiyorum. Evde de, dediğim gibi blog yazarlığı ve webmaster kategorileriyle alakalı yazılar okuyorum, bazı blogları takip ediyorum ve kişisel bloguma makale girmeye çalışıyorum.