lostyazilim
tr.link

Otomatik Backlink Alma

18 Mesajlar 5.759 Okunma
acebozum
tr.link

AbdullahD AbdullahD Bilgisayar Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

vBasic adlı üyeden alıntı

Sanırım buradan bahsediyorsunuz whois backlinkleridir bunlar kesinlikle spam benim gözümde.

Evet bahsettiğim site bu zaten iptal ettim bi süre sonra benimde içim rahat etmedi. Aldığımda backlinkleri silmeye çalışıcam. :)

Ek Olarak:

Serdar 1905 adlı üyeden alıntı

Merhaba Değerli arkadaşlar bahsettiğiniz site yöneticisi olarak yani 1. ağızdan size cvp vereceğim.

Otomatik backlink oluşturma aracı whois backlinklerdir. Forumda Şuanda parayla satılan bir hizmet yani Reklamsiniz.com Bu hizmeti ücretsiz vermektedir ve kesinlikle hiç bir zararı yoktur ve faydaası vardır zıttına http://reklamsiniz.com/otomatikbacklink/ bizzat reklamsiniz.com için günlük yapmaktayız dilerseniz url yazma kısmına sitenin kendini yani http://reklamsiniz.com yazıp günde 10 kere bile yapabilirsiniz ve bu hizmeti gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Öncelikle teşekkür ederim fakat kafamda sorunlar oluşuyor. Alınan backlinklerin alexa pg değerleri nasıl ? Çöp sitelerden alınıyorsa yararı olacağını düşünmüyorum. Ama backlinkler oluştuğunda yararlı bir sonuç alırsam yapmaya devam ederim. Peki neden endişeliyim ? Kurduğum site kişisel düşüncelerimi paylaştığım site. Bu düşüncelerimi herkesle paylaşmak adına üst sıralara çıkmak istiyorum. Tabi sabır birinci kural fakat ilerki zamanlarda bunun zararını görüp diblere çakılmak istemiyorum.

Konnektör
wmaraci
webimgo

Serdar1905 Serdar1905 Seo Profesörü Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo Profesörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 12 / 74
  • Ticaret 103, (%100)

AbdullahD adlı üyeden alıntı

Evet bahsettiğim site bu zaten iptal ettim bi süre sonra benimde içim rahat etmedi. Aldığımda backlinkleri silmeye çalışıcam. :)

Ek Olarak:

Öncelikle teşekkür ederim fakat kafamda sorunlar oluşuyor. Alınan backlinklerin alexa pg değerleri nasıl ? Çöp sitelerden alınıyorsa yararı olacağını düşünmüyorum. Ama backlinkler oluştuğunda yararlı bir sonuç alırsam yapmaya devam ederim. Peki neden endişeliyim ? Kurduğum site kişisel düşüncelerimi paylaştığım site. Bu düşüncelerimi herkesle paylaşmak adına üst sıralara çıkmak istiyorum. Tabi sabır birinci kural fakat ilerki zamanlarda bunun zararını görüp diblere çakılmak istemiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum ama whois backlink alexa tarafından backlink olarak algılanmaz çok farklı bir backlink türüdür Söyledğim gibi bir sıkıntı yaşamazssınız. Sitelerden aldığınız backlinklerde dikkatli olmanızı öneririm sadece size İnş hedeflerinize ulaşırsınız kolay gelsin

• Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Sizi çok iyi anlıyorum ama whois backlink alexa tarafından backlink olarak algılanmaz çok farklı bir backlink türüdür Söyledğim gibi bir sıkıntı yaşamazssınız. Sitelerden aldığınız backlinklerde dikkatli olmanızı öneririm sadece size İnş hedeflerinize ulaşırsınız kolay gelsin

Anladım teşekkür ederim. :)

Konnektör

• Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo Profesörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 12 / 74
  • Ticaret 103, (%100)

ToR adlı üyeden alıntı

Öncelikle siteniz gayet yararlı, sitenize benzeyen veya başka şekilde (programla vb.) backlink kazanabileceğim bir site / sistem varmı :confused:

Tabiki bir çok site var yabancı ama whois backlink hemen hemen hepsinden aynı mantıkla ilerler sitenizi geliştirmek istiyorsanız backlinkden önce güncel tutmanız lazım özgün makaleler girmeniz lazım tabi birde sabır göreceksiniz bi şekilde artış olucaktır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Tabiki bir çok site var yabancı ama whois backlink hemen hemen hepsinden aynı mantıkla ilerler sitenizi geliştirmek istiyorsanız backlinkden önce güncel tutmanız lazım özgün makaleler girmeniz lazım tabi birde sabır göreceksiniz bi şekilde artış olucaktır.

Tabi zaten elimden geldikçe güncel tutuyorum. İsterseniz siteye girin sizin yorumlarınızıda öğreneyim site hakkında :)

Konnektör

cilingiranahtarci cilingiranahtarci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar bende çankaya çilingir anahtarcı adlı siteme kaliteli backlink almak istiyorum hangi sitelerden alabilirim site adresim www.cankayacilingir.com

• Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo Profesörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 12 / 74
  • Ticaret 103, (%100)

AbdullahD adlı üyeden alıntı

Tabi zaten elimden geldikçe güncel tutuyorum. İsterseniz siteye girin sizin yorumlarınızıda öğreneyim site hakkında :)

ewt baktım sitenize güncellik konusunda sıkıntı yoksa benim nacizane fikrim temanızı değişip daha canlı ve karmaşık olmayan bir tema kullanırsanız daha iyi olucaktır

• Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

ewt baktım sitenize güncellik konusunda sıkıntı yoksa benim nacizane fikrim temanızı değişip daha canlı ve karmaşık olmayan bir tema kullanırsanız daha iyi olucaktır

Anladım zaten ilk temaya göre daha düzgün birkaç kişi daha dedi bu durumu düşüneyim en iyisi. Teşekkürler :)

Konnektör
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al