-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar neredeyse hepimiz artık bazı filmleri yanlış dahi olsa film sitelerinden izliyoruz. Sizlerden ricam film sitelerinde ne gibi özellikler ararsınız ? Şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz özellikler var mı ? varsa nelerdir ?
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Şöyle bir düşüncem var:
Bence her filmin altına bir paypal bağış butonu eklense ve bu bağışlar o filmin yapımcısına gitse.En azından bir yararımız dokunmuş olur."Fakat çok kullanılır mı bilinmez"
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BlueEye75 adlı üyeden alıntı
Şöyle bir düşüncem var:
Bence her filmin altına bir paypal bağış butonu eklense ve bu bağışlar o filmin yapımcısına gitse.En azından bir yararımız dokunmuş olur."Fakat çok kullanılır mı bilinmez"
En iyimse tahminle; hiç. :)
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Fikir çakışması ! En uygun tabir bu :)
Bugun akşam dedim ki kendi kendime :
"yav wmaracıda bir konu acayım da film sitesi yapanları cağırayım. Nasıl bir site istediğimi söyleyeyim. :)"
Bıktık abicim izlenemeyen filimlerden sürekli çıkan abidik gubudik reklamlardan. Bakın herkes filim sitesi için hflim izlefilm gibi keyword domain arıyor. Hayır arkadaşım. Güzel bir marka bul. Mesela kendokafilm bir gelen bir daha gelmesi için bu şart.
Bir flim izleyceğim ilk 3 sayfayı tamamen tarayıp bir site buluyorum o an yer imlerime kaydetmezsem unutuyorum neden ? Sitenin ismi marka değil. bakın ilk 3 sayfaya hepsi birbirinin aynı gibi. Hatırda kalıcı bişey yok.
Bir de şu botcular var. Cekiyor botu hiç bakmıyor. linkler kırılmış iş geçmiş umrunda değil. Nasıl karlı olur bilmem de günlük 10 film eklemektense 6 fil ekleyim site içi bakım yapılsa daha iyi olur. Şimdilik bu kadar. .)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Bu fikri film sitesi olan arkadaslar evet film alti bagis eklicek fakat film sahibine degilde cukka :)
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Valla arkadaşlar açıkçası bağış işi yatar ancak kendokanın dediği gibi marka değeri olan bir isim olması gayet iyi olur ve tabi ki elle eklenmesi. Ben kendi sitemde (sinemamerkezi.net) bunu yapıyorum şu anda toplam da 500e yakın film var tumunu elle ekledim ayrıca hafta da 1kontrol yaparak kalkan filmleri güncelliyorum. Şu ana kadar herhangi bir şikayet vsde geldiğini görmedim ;)
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sade ve güncel oluyor olması aslında sadece film sektörü için değil tüm sektörler için geçerli, yani böyle bir iş çıkarırsanız gayet güzel olabilir. Çünkü artık bazı konularda hep aynı temaları kullanıyor, çok ufak değişiklikler haricinde. Farklı bir tasarım ile gelirseniz eminim bu sektörü takip edenler tarafından dikkat çekecektir.
Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."
Atao
notin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
popcorntime gibi uygulamalar var reklamlardan şikayete edenler için diziler filmler animeler izlerken bir yandanda torrent olarak bilgisayara indiriyor altyazıları opensubtittle dan otamatik buluyor bence bu dönemde film sitesi açmak ne kadar kârlı ?