EscomeBilisim adlı üyeden alıntı
Hocam şöyle bişey yapabilirsiniz fiyat tutarını belirleyerek ödeme yap butonu yerine paypal butonuyla değiştirisiniz paypal ödeme yaptıktan sonra yönlendirilecek sayfa diyecek sizde ödeme yaptıysanız bunu dikkate almayan sayfasını güzel bir sayfaya döküp sunabilirsiniz ama siz ben kimin ne ödeme yaptığını nerden bilicem diceksin onun içinde not ekliyolar ödemelere paypalda oto kod oluşturucu yaparsanız müşterileriniz açıklama kısmına bu kodu girince sizde sorluk çekmezsiniz inşallah bende karışık anlatmamışımdır : https://www.paypal.com/tr/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ2333&topicID=&m=ARAHocam bu işe yaramıyor benim kimin ödeme yaptığını ne için yaptığını bilmem gerekiyor o yüzden direk paypala atması daha mantıklı olur. Bu dediğin başka yerlerde kullanmak için uygun bir yöntem bunu biliyorum bana benim dediğim yoldan bir şeyler lazım yani. Zaten bi çok işi manuel yapıyoruz buda manuel olursa kimdi kimlerdendi falan diye karışıklık çıkar can sıkıcı olur. Daha otomatik olması için benim yöntemim en iyisi öyle bir şey yapmaya çalışıyorum yukarda anlattığım gibi yani