-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öncelikle amacım destek sitesi gibi görünen ama gerçekten destek olmayan Xenforo Türkiye Destek siteleri
Mybb den ele alalım
Mybb ücretsiz ancak Serkan bey her güncellemede Kullanıcı Zarar görmesin diye güncelleme paketini hazırlıyor Hem mybb.com.tr hemde mybb.com da yayınlıyordu xenforo ya geçince ilk temasından dolayı xenforo Türkiye sitesi hoşuma gitti güncellemeler iyiydi ama benim beklediğim Site kurucusu eğer o siteye TÜRKCE DESTEK SİTESİ diyorsa xenforo.com/community/resources de Türkçe çeviri paketi ilk başta gelmeli sadece xenforo türkiye sitesi için değil Tilkibey(gerçek adını bilmiyorum xen-tr kullanıcı adı) Xen-tr dede aynı yapılan çeviri neden kendi sitelerinde yayınlanıyor Yasal olmayan şey ne
Xenforo'da Türkçe Çeviri paketi var mı?
Ne yazık ki :D neden böyle diyorum çeviri sahibi yaptığı çevirinin her yerinde site adresi vermiş (inanmayan yardım -> BB kodları sayfasına baksın) ben 5 -7 link yakaladım düzenledim kullanmaya başladım içim rahat etmedi Xen-tr den indirdim güven vermiyor :) tavsiyem [COLOR=Red]kullanmayın
[COLOR=Black]Ve artık isteğimiz adam akıllı Xenforo Türkçe destek sitesi kurulması
[/COLOR][/COLOR]
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Xenforo-turkiye.com var bide ben öğrenmek için null denerken iyiydi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mctr çevirileri de yeni olarak resmi destek sitesi olarak mybb.com a girebildi kolay bir şey degil
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Görünüm olarak bence hepsi çok kaliteli. Ancak içerik kalitesi hepsinde biraz düşük.
Sistem yeni olduğu için daha tam alışılmadı.
Sistem eski olabilir ancak yeni yeni talep görmeye başladı, şimdi xenForo kullansam sanırım hiçbir destek sitesini takip etmem.:o
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-