GokhanKara adlı üyeden alıntı

Maalesef, PHP bilgim yok sadece Wordpress alt yapısı ile eklentiler ve temalar geliştiriyorum.

Yardımcı olamıyorum, üzgünüm ..
PHP bilginiz yok ise sizde yapamazsınız, " anlatın, gösterin yapayım " gibi bir olay kadar basit birşey değildir.

Paypal'ın api kodları var.Tayfun arkadaşım burada anlatmıştı burayı incelerseniz belki bir ihtimal yapabilirsiniz ..

Kolay gelsin, iyi günler dilerim.

Bu gördüğün sitenin bir çok yeri benim emegimle yapıldı düzeltmeleri iyileştirmeler yeni eklentiler falan anlatın demekle öğrenilir öyle zengin değilim herşey için para verecek kadar. Apiyle isim yok benim zaten şuan ödeme sistemi çalışıyor benim dediğimi zaten anlamamissiniz arkadaş :) benim dediğim ayrı sizin cevaplariniz apayrı nasıl bir okuma tarzınızı var yemin ederiz anlamadim. Paypal sistemim zaten çalışıyor ödeme alıyorum sorun bu değil sorun daha kolay ulasilqbilmek gelde bunu okumadan cevaplayanlara anlat. He bide reklam yapmak içim al apiyi burdan anlatmıştı diyorsun oda ayrı bi komedi bi üstteki arkadaşa zaten sorunumun o olmadığını anlattım sana da anlatmak zorunda bıraktığın için sağol