Bu gördüğün sitenin bir çok yeri benim emegimle yapıldı düzeltmeleri iyileştirmeler yeni eklentiler falan anlatın demekle öğrenilir öyle zengin değilim herşey için para verecek kadar. Apiyle isim yok benim zaten şuan ödeme sistemi çalışıyor benim dediğimi zaten anlamamissiniz arkadaş :) benim dediğim ayrı sizin cevaplariniz apayrı nasıl bir okuma tarzınızı var yemin ederiz anlamadim. Paypal sistemim zaten çalışıyor ödeme alıyorum sorun bu değil sorun daha kolay ulasilqbilmek gelde bunu okumadan cevaplayanlara anlat. He bide reklam yapmak içim al apiyi burdan anlatmıştı diyorsun oda ayrı bi komedi bi üstteki arkadaşa zaten sorunumun o olmadığını anlattım sana da anlatmak zorunda bıraktığın için sağol
Siz kendinizdemisiniz ?
Benim işim gücüm yok reklammı yapacağım ?
Paypal sistemim çalışıyor, bunu daha kolay ulaşabilmekde nedir ? KULLANICI PAYPALIN EKRANINA GİRECEK VE BU ÖDEMEYİ PAYPALIN KENDİ EKRANINDA YAPACAK - Başarılı ise sizin sayfanıza geri dönecek. Bu işlemin adıda Paypal'dan verileri geri kendi sitenize post etmesini sağlamaktır.
PHP bilmiyorsunuz, birşey yapamıyorsunuz diye birşey yazmadım. Bilginiz tavan yapmış olabilir. Size yardımcı olmak isteyen insanlara saçma sapan yorum yaptığınız vakit benim gözümde zerre birşey bilmiyorsunuz anlamına düşersiniz.
Neyse tartışmaya girmiyorum, umarım aradığınızı bulursunuz. Gerçi ne aradığınızı, ne istediğinizi tam bilmeden birşeyi aramak, bulmak ne kadar mantıklı tartışılır.
Saygılarımla.