ben doğar doğmaz öldüğüm için hiç ihtiyaç duymuyorum çantayı boşaltıp direk yumrukla girişiyorum :D
Aslında hayatta kalmak pek zor değil. Tabi kapıya bakmaya gittiğiniz anda zombinin birinin sizi harcamış olması ihtimalini saymıyorum. Zombilerden koşarak kaçmak mümkün. Aynı şekilde oyunculardan da. Bizim gibi olayın içinde hissederek oynamaya çalışın. Mesela polis istasyonunu basmayı kafaya koyduk sırf orayı basacağız diye birsürü silah eşya vs topladık sinsi sinsi plan yaptık (sözde) Alakasız bir şekilde içinde oyuncu olması ihtimali %0.001 olan bir eve girdik ve orda 3 kişi ile karşılaştık adamlar bizi hallaç pamuğu gibi gebertip kenara attılar. Polis istasyonu basıcaz diye 1:30 saat süren uğraşlarımız da kötü bir tesadüf ve agresif taraflar tarafından hüsrana uğratılmış oldu :)
Yani demem o ki role playing e kaptırın kendinizi. Böylesi çok daha zevkli.
Ek Olarak:
şunu anlamıyorum tamam iyi güzel oynarsınızda hadi oyunuda satın aldınız buda dayz gibi her seferinde önemli bir güncellemede wipeleniyor çok sinir bozucu bir durum
Sık sık güncelleme gelmesi güzel bir durum. Tabi bazı güncellemelerde kaş yaparken göz çıkardıkları oluyor (mesela yeni ışıklandırma sisteminde büyük sıkıntı var) Ama ekibin çalışması güzel birşey. Oyunda çok eski değilim o yüzden ne kadar wipelendiği hakkında bilgim yok. Gözlemlediğim kadarıyla RUST gibi aldık parayı yatalım aşağı gibi bir zihniyet yok (henüz)