lostyazilim
tr.link

Twitter Takip Edilen Sayısındaki Hata

6 Mesajlar 1.666 Okunma
acebozum
tr.link

37153 37153 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 01.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 72 / 38
  • Ticaret 13, (%100)
Merhabalar,

Kullandığım twitter hesaplarından birinden takip ettiğim hesap sayısı 13 olarak gözüküyor ancak kimseyi takip etmiyorum. Aylardır böyle kesinlikle bir düzelme yok. Sanırım bu rakam daha önce takip ettiğim hesabını donduran, kapatan veya twitter tarafından kapatılan hesaplardan oluşuyor.

Twitter destek ile sorunu hem Türkçe hem de İngilizce dile getirerek görüştüm. 2 ay önce bir temsilci bana bu sorunu çözmek için çalışacaklarını belirtti. Geçen ay yeni bir talep oluşturdum 1-2 hafta sonra sorun çözüldü benzeri bir oto. mail geldi Twitter'dan ancak düzelen bir şey yok.

Konuyla ilgili önerebileceğiniz bir şey var mı?

elektronikssl
webimgo

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)
Konu güncel aynı sorun.
37153

kişi bu mesajı beğendi.

Questom Questom Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ü** D**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 0 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba ,

Arkadaşlar o bugta kalıyor , sizde-bizde diye birşey yok. Herkeste öyle yani (takip ettiklerini sıfırlayanlar - block kaldıranlar vs.) 5k 10k üzeri unfollow yaptıysanız genellikle böyle oluyor. + olarak sadece takipçilerde bu sorun olmuyor , tweetler'de & favorilerde de bu sorunlar oluşuyor.

• Üyelik 01.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 72 / 38
  • Ticaret 13, (%100)

Questom adlı üyeden alıntı

Merhaba ,

Arkadaşlar o bugta kalıyor , sizde-bizde diye birşey yok. Herkeste öyle yani (takip ettiklerini sıfırlayanlar - block kaldıranlar vs.) 5k 10k üzeri unfollow yaptıysanız genellikle böyle oluyor. + olarak sadece takipçilerde bu sorun olmuyor , tweetler'de & favorilerde de bu sorunlar oluşuyor.

Evet favorilerde bu sorunun olma sebebi su oluyor; Gecmiste hesabi kitli olan birini takip ediyordunuz ve tweetini favladiniz. Sonra takipten cikarinca favorilerde goremiyorsunuz ancak rakam olarak kaliyor.
Takip edilen sayisindaki hata ise dedigin gibi. Ancak bu cozulebilir diye dusunuyorum twittera yazmak gerek ama twitter yardimmdan bu konuyla ilgili form va. Bulamadim.

wmaraci
wmaraci

Questom Questom Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ü** D**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 0 / 27
  • Ticaret 2, (%100)

cagrikucukel adlı üyeden alıntı

Evet favorilerde bu sorunun olma sebebi su oluyor; Gecmiste hesabi kitli olan birini takip ediyordunuz ve tweetini favladiniz. Sonra takipten cikarinca favorilerde goremiyorsunuz ancak rakam olarak kaliyor.
Takip edilen sayisindaki hata ise dedigin gibi. Ancak bu cozulebilir diye dusunuyorum twittera yazmak gerek ama twitter yardimmdan bu konuyla ilgili form va. Bulamadim.

Çözüm olmaz , dediğim gibi sadece sizde-bizde yok bunlar.Binlerce kişide var , twitter formlara göre destek sağlıyamaz , yeni bir güncelleme getirmesi gerek. Kısacası yapabileceğimiz hiçbirşey yok.

• Üyelik 01.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 72 / 38
  • Ticaret 13, (%100)

Questom adlı üyeden alıntı

Çözüm olmaz , dediğim gibi sadece sizde-bizde yok bunlar.Binlerce kişide var , twitter formlara göre destek sağlıyamaz , yeni bir güncelleme getirmesi gerek. Kısacası yapabileceğimiz hiçbirşey yok.

Bilmiyorum, ben çok kez yazdım. İki defa denk gelebildim. Ekiptekiler özel olarak yanıtladılar epostayı. Sorunu anladıklarını, bu sorun için elinden geleni yapacaklarını vs. belirttiler. Ama sonuc yok :( İsteseler yaparlar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al