lostyazilim

Wordpress blogu kuracağım

32 Mesajlar 3.197 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

grafen grafen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 962
  • Beğeniler 23 / 181
  • Ticaret 17, (%100)

sixpackiyi adlı üyeden alıntı

teşekkürler. .org içi olanları da var değil mi? peki kurulumdan sonra hack yeme gibi bir olayla karşılaşma durumum olabilir mi?

eğer ki w.rez tema kullanırsan hack yeme durumunu mümkün

wmaraci
reklam

sixpackiyi sixpackiyi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 6 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

fckinglegendary adlı üyeden alıntı

şuan için geçerli .org kuponu yok ama dediğim hosting alırsanız yanında bedava .org alan adı da alabiliyorsunuz.

ben .com u indirim kuponuyla alıp .orgu da hosting paketiyle almayı planlıyorum. daha sonra .comu yönlendireceğim .org. Sebebi .org adresini seviyor olmam. Seo meo da .com daha iyi biliyorum fakat böyle bi yöntem izleyeceğim.

Biraz daha araştırayım da elime yüzüme bulaştırmayayım.

Çok teşekkürler arkadaşlar... Yine bilgilendirmeleriniz olursa burada görüşelim. :)

fckinglegendary fckinglegendary WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 13 / 26
  • Ticaret 2, (%100)

ben .com u indirim kuponuyla alıp .orgu da hosting paketiyle almayı planlıyorum. daha sonra .comu yönlendireceğim .org. Sebebi .org adresini seviyor olmam. Seo meo da .com daha iyi biliyorum fakat böyle bi yöntem izleyeceğim.

Biraz daha araştırayım da elime yüzüme bulaştırmayayım.

Çok teşekkürler arkadaşlar... Yine bilgilendirmeleriniz olursa burada görüşelim. :)

Önemli değil hocam takıldığın bir konu olursa PM atabilirsin. İyi çalışmalar

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
http://wmaraci.com/forum/hosting-kampanyalari/ynt-ltd-sti-ucuz-hosting-kalitemizi-test-edin-ssd-disk-cpanel-yillik-10-tl-169490.html

Bu konuya göz at, gerek yok godaddy'ye falan. Yerli ve kaliteli yerleri tercih et daha yararlı ve iyi destek alırsın.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 6 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Engin07 adlı üyeden alıntı

http://wmaraci.com/forum/hosting-kampanyalari/ynt-ltd-sti-ucuz-hosting-kalitemizi-test-edin-ssd-disk-cpanel-yillik-10-tl-169490.html

Bu konuya göz at, gerek yok godaddy'ye falan. Yerli ve kaliteli yerleri tercih et daha yararlı ve iyi destek alırsın.

bunlar reklam kokan hareketler ama güvenirlik çok önemli bu işlerde ne diyosun?

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

bunlar reklam kokan hareketler ama güvenirlik çok önemli bu işlerde ne diyosun?

Tabiki bu senin kişisel görüşün, reklam yapıyor olsam muhtemelen sana referans linki atardım :) Yinede sen bilirsin, güvenip güvenmemek sana kalmış bir şey. 3 yıla yakın bir süredir buradayım kimseye zararım dokunmamıştır. Reklam yapacak olsam (yani firmadan birisi olsam) sizin ihtiyacınız başlangıç için ilk paket yani yıllık 10 TL, he bana burdan ne düşer 1 TL'mi yoldan geçen herhangi birisinden para istesem 5 TL çıkarıp verecek onlarca kişi denk gelir. Burada oturup günde 1 TL kazanana kadar orada 1 saatte 100 TL çıkarırım belkide :)

• Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 6 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Tabiki bu senin kişisel görüşün, reklam yapıyor olsam muhtemelen sana referans linki atardım :) Yinede sen bilirsin, güvenip güvenmemek sana kalmış bir şey. 3 yıla yakın bir süredir buradayım kimseye zararım dokunmamıştır. Reklam yapacak olsam (yani firmadan birisi olsam) sizin ihtiyacınız başlangıç için ilk paket yani yıllık 10 TL, he bana burdan ne düşer 1 TL'mi yoldan geçen herhangi birisinden para istesem 5 TL çıkarıp verecek onlarca kişi denk gelir. Burada oturup günde 1 TL kazanana kadar orada 1 saatte 100 TL çıkarırım belkide :)

kötü niyetlisin demiyorum. kusuruma bakma. fakat adidas varken adisdas kullanmak gibi bir şey bu. :) (godaddy yani.)

Ek Olarak: Bu arada ilgilenenler için satılık güzel alan adlarım var gayet makul fiyata (kapatıyoruz) elden çıkarırım. : http://wmaraci.com/forum/alan-adi-alim-satim/satilik-guzel-alan-adlarim-var-213236.html

bkz. www.fikirgec.com | www.erkekneister.net | www.filmlerden.org

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

kötü niyetlisin demiyorum. kusuruma bakma. fakat adidas varken adisdas kullanmak gibi bir şey bu. :) (godaddy yani.)

O mantıkla yürüyeceksek :) OVH/RedStation varken godaddy peh onlar kimmiş yani bana kalırsa. Zira bu belirttiklerim alanında lider veri merkezleri OVH ve Redstation tüm sistemi kapatırsa internetin büyük bir bölümü yok olacaktır :)

Godaddy kapanırsa sadece bundan Godaddy müşterisi etkilenecektir fakat örneğin RedStation kapanırsa bundan binlerce belkide on binlerce firma etkilenecek hepsi kapanacaktır.

Fakat yinede tabiki son karar senin,
Godaddy iyidir hoştur, ama büyük bir çoğunluğa göre,
Godaddy'nin işi Alan Adı yönetimidir. Hostingleri ileri düzeyde istenen performansı vermeyecektir. Aynı şekilde Godaddy'nin yerli versiyonuda İsimTescil'dir Alan Adı konusunda Türkiye'nin %50 ye yakınını kaplar fakat gel gelelim o kadar büyük bir firma hosting konusunda vasat bir hizmet vermektedir memnun olan nadir çıkar.

Son olarak şöyle özetleyeyim, dışardan normal görünen fındığın acı olduğunu tatmadan anlayamazsın :)

• Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 6 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

O mantıkla yürüyeceksek :) OVH/RedStation varken godaddy peh onlar kimmiş yani bana kalırsa. Zira bu belirttiklerim alanında lider veri merkezleri OVH ve Redstation tüm sistemi kapatırsa internetin büyük bir bölümü yok olacaktır :)

Godaddy kapanırsa sadece bundan Godaddy müşterisi etkilenecektir fakat örneğin RedStation kapanırsa bundan binlerce belkide on binlerce firma etkilenecek hepsi kapanacaktır.

Fakat yinede tabiki son karar senin,
Godaddy iyidir hoştur, ama büyük bir çoğunluğa göre,
Godaddy'nin işi Alan Adı yönetimidir. Hostingleri ileri düzeyde istenen performansı vermeyecektir. Aynı şekilde Godaddy'nin yerli versiyonuda İsimTescil'dir Alan Adı konusunda Türkiye'nin %50 ye yakınını kaplar fakat gel gelelim o kadar büyük bir firma hosting konusunda vasat bir hizmet vermektedir memnun olan nadir çıkar.

Son olarak şöyle özetleyeyim, dışardan normal görünen fındığın acı olduğunu tatmadan anlayamazsın :)

dostum şom ağız diye de bir şey var alınma ama :)

HakanTemel HakanTemel Web Site ve Seo İşleriniz Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri Bölüm Öğ
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Domain alırken kesinlikle yanında host alın.

Ücretsiz servisler kesinlikle zaman kaybıdır.

Siteniz yavaş olur ve belli vakitlerde erişime bir süre kapanır.

Ayrıca ftp dosya aktarımıda çok yavaş olur.

Fakat ücretli alırsanız tüm dosyaları hemen panelden 1 dakika içerisinde atıyor ve kuruyorsunuz.

Siteniz son derece hızlı oluyor ve saldırılara karşı korumasıda yüksek oluyor.

Bunların yanında site büyüyünce ücretsiz servisle devam edemezsiniz zaten.

Değiştirirken ayrı bir emek boş yere iş yapmış olursunuz.

Başlarken domain+host almak herzaman en mantıklısıdır.

Yani çok yaşadım bunları açıkcası.SONUNdada akıllandım :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al