500 ile 1500 arası verilen ücret kesinlikle ve kesinlikle, uygun değildir.
Başka bir yerden, para ile satın aldığınız temayı kurup, Başkasına vermek iş değildir. Ayrıya yapımcıya ait bilgileri kaldırmak, birazda vicdan işi olsa gerek, dil dosyaları ile Başlangıç yazısı değiştirilebilir.
Başka bir yerden, para ile satın aldığınız temayı kurup, Başkasına vermek iş değildir. Ayrıya yapımcıya ait bilgileri kaldırmak, birazda vicdan işi olsa gerek, dil dosyaları ile Başlangıç yazısı değiştirilebilir.
Büyük ve kurumsal bir firma sahibi, bir web master ve tasarımcıyı çağırmış demişki
-kurumsal bir logo çalışma istiyorum
tasarımcıda
-elbette yaparız demiş.
tasarımcı 10 dakikada yapmış ve buyrun demiş.
patron bayılmış yapılan işe
-ücreti nedir
tasarımcı
-50.000 dolar demiş.
patron
-oha 5 dakikada yaptın 50.000 dolarmı istiyorsun
tasarımcı
- efendim ben onu 5 dakikada yapmak ve o hale getirmek için 25 senemi verdim sizin bundan haberiniz varmı demiş ?
bilmem anlatabildinmi kıssadan hisse. 500 - 1500 arası rakkam hiçde çok değil az bile üstadım en ufak sorunda nasıl çözüm bulacaklar destek kimden alacaklar.
geçen gün eve girecektim kapıda kaldım anahtarı içerde unutmuşum. çilingir çağırdım adam 10 saniyede kapıyı açtı buyrun dedi borcumuz ne dedim 30 tl aldı buna ne demeli aç hadi kapıyı kendin o zaman demekki bu işeler o senin dediğin gibi olmuyor kardeşim olmuyor
tanıtım yazısına neden 10 tl istiyorsun ücretsiz yayınlasana insanlara ? mesela anlatabildimmi dostum. şimdiden teşekkürler
Ek Olarak: ama efsaneweb.com üzerinden ne kadar yasal olmayan iş ve yazılım varsa yüklemiş insanların emeğini almayı biliyorsunuz dip not....
Ek Olarak: en azından ben temanın parasını yapımcıya ödeyerek alıyorum...