kendoka adlı üyeden alıntı

Yok ya :) Ustam öyle yapmaz. sadece bu sorunun cevabını vermek çook uzun bir mesele. Hani bir kaç blog okuyup anlamadıgın yeri sorsaydın iyi olurdu. ?
Seo çalışması nasıl yapılır ben kısaca cevap vereyim.
Sitene 500+ kelimelik makaleler gir. Hit getirecek konuları yaz. Ben ilk başlarda aklıma gelen her seyi yazıyordum ama yazdıklarım aranan şeyler değilmiş. :) Yazılarında kalıcı bilgiler ver. O zaman hiç eskimezler. Bu şekilde bir kaç ay geçince günlük bir tane diye başla backlink işine. Bunu da dediğim gibi hit getirecek yerleden yapmaya çalış. Domain süresini uzat. Site için link inşaasını yap. Ben genelde asıl sayfamı tanıtan syfalar yaparım ve bu sayfalrdan asıl sayfama link verrrim. Bunun yanında sosyal medyada hit getirecek paylaşımlar yap. Her zaman hit gelmesi diyorum çünkü;
Eğer aldıgın backlinklerden hit gelmezse yazılardan hit gelmezse kırılgan bir yapın olur.Evet belki siten yeniyken ağır bir backlink aldın ama hit varsa kullanıcı menunsa bu kolay tolere olur. Bİr de mutlaka link aldığın sayfa kaliteli olsun.
Başka yollar da var. Bazı sitelerde 5 liraya firme ekleme forum falan yapıyorlar. İşe de yarıyor. Ama yarın nolur orası mechul. 2 tane gıcık hayvan gelir tekmeler siteyi. Panda Penguen :)

Ek Olarak:

sen cevap vermeden ben yazacaktım ama ben yazarken sen cevabını yazmışsın :) Doğru ustam. Bu forumun en sevdiğim yanı bu. Kimse kimseyi incitmiyor. bu güzel bir durum.



Siz bence seo konusunda birilerine birşeyler öğretmeye çalışmayın. Sondan başa okudum yok, baştan sona okudum gene yok :) Seo böyle yapılmaz.