Archer adlı üyeden alıntı

Hiç bir şey olmaz merak etme.
Google için de özgün yazı için falan uğraşıp vakitten ve nakitten olmayın.
Düzgün birkaç backlink alın ve sürekli içerik girişi yapın yeterli.

Adam haberleri botla çekiyor çektiği siteden üst sırada çıkıyorsa, kimse çıkıp özgünlükten falan bahsetmesin. Üstelik özgünlük için de para falan harcamasın.

Bağlayın bota haber sitesini facebook sayfanızı büyütün iyi bir seo yaptırın tamamdır.
İşte Google'ın gelişmiş arama algoritmasının sonucu.

Ustam naptın yıktın geçtin ortalığı :)
Valla şu söylediklerini ben de çok geçirdim içimden ama bu 2 hayvan var ya google'ın çiflikten cıkıp siteleri yıkıp gecen onlar korkuttu beni. Ama sana hak veriyorum. Özellikle şu cümlene tamamen katılıyorum :)

Adam haberleri botla çekiyor çektiği siteden üst sırada çıkıyorsa, kimse çıkıp özgünlükten falan bahsetmesin. Üstelik özgünlük için de para falan harcamasın.

Katılmakla beraber özgün yazıyorum. Ama bir kaç boş domain var acaba onları bir denesem mi :)

Ek Olarak:

Hiç bir şey olmaz merak etme.
Google için de özgün yazı için falan uğraşıp vakitten ve nakitten olmayın.
Düzgün birkaç backlink alın ve sürekli içerik girişi yapın yeterli.

Bağlayın bota haber sitesini facebook sayfanızı büyütün iyi bir seo yaptırın tamamdır.
İşte Google'ın gelişmiş arama algoritmasının sonucu.

Ustam gercekten bu konuya bir girelim. Bana ücretsiz bir bot biliyorsanız yollayın bende domainin birine hemen çekmeye başlayayım bakalım sonuc ne olacak.

Ek Olarak: Ama dur bende botextra var. Onu çalıştırayım bakalım ne olacak.