lostyazilim
tr.link

Adsense 2. Onaylama

4 Mesajlar 648 Okunma
lstbozum
tr.link

AbdullahD AbdullahD Bilgisayar Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar hani ilk aşamayı geçtikten sonra siteye reklam koymasını istiyor ya adsense ben blogger tabanlı site kullanıyorum. Bloggerin kendi widgetleri var oradan koyamadım bende gadget ekle yoluyla kod oluşturup koydum. Bir sıkıntı yaratır mı ? Ayrıca ikinci aşamanın cevabı ortalama kaç günde geliyor bilgi verirmisiniz ?

Konnektör
wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Kazançlar kısmından reklam gösterme seçeneğini evet olarak işaretlersen kendisi ekler zaten bir şey yapmana gerek yok.
1-2 günde yanıt geliyor.

SaianSaltuka SaianSaltuka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / K
  • Meslek Fizik Tedavi Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
bende blogger kullanıyorum widget ile eklemen daha iyi daha mantıklı sıkıntı olmaz birde kaydo panelden kazançlar bölünümdenmi yaptın yoksa ayrımı ?

AbdullahD AbdullahD Bilgisayar Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

Kazançlar kısmından reklam gösterme seçeneğini evet olarak işaretlersen kendisi ekler zaten bir şey yapmana gerek yok.
1-2 günde yanıt geliyor.

Yanlız ben başvururken youtube adsensemin gmailiyle vurmuştum. Aynı anda iki adsense alamazsını dedi Google kazançlar bölümündede onaylanmadı yazıyor. sonra başka bir gmail ile başvurdum O gmaile onaylandığına dair mesaj gelmedi ama adsense sitesinden giriş yaptığımda ilk adımı geçmiş görünüyor ikinci adım için kod eklememi istiyordu şuanda mesela incelenme aşamasındadır diye mesaj veriyor. Yani Blog kazançlar sekmesinde onaylanmadı diye mesaj var etkiler mi bu olay ?

Ek Olarak:

SaianSaltuka adlı üyeden alıntı

bende blogger kullanıyorum widget ile eklemen daha iyi daha mantıklı sıkıntı olmaz birde kaydo panelden kazançlar bölünümdenmi yaptın yoksa ayrımı ?

ben başvururken youtube adsensemin gmailiyle vurmuştum. Aynı anda iki adsense alamazsını dedi Google kazançlar bölümündede onaylanmadı yazıyor. sonra başka bir gmail ile başvurdum O gmaile onaylandığına dair mesaj gelmedi ama adsense sitesinden giriş yaptığımda ilk adımı geçmiş görünüyor ikinci adım için kod eklememi istiyordu şuanda mesela incelenme aşamasındadır diye mesaj veriyor. Yani Blog kazançlar sekmesinde onaylanmadı diye mesaj var etkiler mi bu olay ?

Konnektör
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al