-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar böyle bir red mesajı geldi ne demek istemişler bunu anlamadım (web yöneticisi kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığını düşündüğümüzden)
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Sitenizin Google AdSense politikaları veya web yöneticisi kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığını düşündüğümüzden, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yani diyorki bugun git yarın gel :d
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam by google diyor ki:Sitene özgün içerik gir, Sitene daha fazla içerik gir sitede içerikler daha zengin ve anlamlı olsun, sağdan soldan kopyala yapıştır yapma içerikler zengin ve özgün olun ki organik trafiklerin olsun sen öyle gel diyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bunun nedeni sitenin yeterince hit alamaması. İçerik yeterli ancak hit yeterli değil. Son dönemlerde bana gelen red cevaplarından sonra bu durumu düzeltiğimde aynı siteler onaydan geçti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam adsensenin hitle bir ilişkisi yok 2 ay önce bir forum sitesi açtım 20 30 tane özgün içerik girdim 3. haftada adsenseye başvurdum şak adsenseden onay geldi. Sitede benim yaptığım trafikten başka trafik yoktu ayrıca.
Questom
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hit önemsiz diyen arkadaşlara da pek inanma derim.Kimse kimseyi kandırmıyor sonuçta fakat, hitte önemli. Ondan önce ilk sıraya gelen şey içerik oluyor, siteye göre 50-100-150 bile oluyor. Özgün içeriğini gir (tabi günde 50 tane değil de) daha sonra kendini hazır buldugun zaman gönder başvurunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Arama Motoru Opt
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
özgün içerik ile alakalı birşey olabilir.