lostyazilim
tr.link

Ücretsiz Sunucu

11 Mesajlar 3.494 Okunma
acebozum
tr.link

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Selamlar.

Konuyla alakasız fakat; 7/24 açık olabilmesi için, oyun sunucusu kuracağım ücretsiz sunucu sağlayıcı arıyorum. İnternette yaptığım araştırmalardan tek bir olumlu yanıt geldi.

http://www.hostinger.web.tr/

Bu acaba aradığım sunuculardan mıdır, işimi görür mü ücretsiz olduğu için basit ve kullanışsız mıdır ?

Amacımız, (topluca 50 kişi kadar bir grup olduk toplamda) eğlenmek fakat, sunucumuzunda patronu olmak :)

Yada nasıl ücretsiz server alıp kiralıyabilirim ? Oyun counter strike. Bazıları bilirler hlds adlı klasörden dedicated server oluşturuyorduk. Port açtım, ip sabitledim. Fakat hlds adlı programı kapatınca (pc kapanınca) server gidiyor.

Nasıl 7/24 çalışır yapabilirim ?

Çok çok teşekkürler.

Hep daha ileriye!
wmaraci
reklam

host1tl host1tl www.getsy.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Coder
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 110 / 81
  • Ticaret 8, (%100)
Merhabalar
Öncelikle şunu belirteyim http://www.hostinger.web.tr/ de bulunan sunucular ücretsiz değil sadece hosting paketi ücretsizdir.

Bir adet Vps yada Cebine uygun bir server almak istersen bu mümkün olur pc nizi kapatsanız dahi sunucu kapanmayacaktır. Ücretsiz server almak biraz zor lakin dediğim gibi ucuz fiyata bulabilirsiniz.
skype adresimiz : host1tl aylık 15 tl den başlayan fiyatlarla vps veya 150 tl den sunucu verebilirim counter strike oyunuda kurmanıza yardımcı oluruz.

hayırlı forumlar

fenomeno fenomeno Herşey Yolunda ... Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WordPress Güvenlik , SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 50 / 99
  • Ticaret 8, (%100)

host1tl adlı üyeden alıntı

Merhabalar
Öncelikle şunu belirteyim http://www.hostinger.web.tr/ de bulunan sunucular ücretsiz değil sadece hosting paketi ücretsizdir.

Bir adet Vps yada Cebine uygun bir server almak istersen bu mümkün olur pc nizi kapatsanız dahi sunucu kapanmayacaktır. Ücretsiz server almak biraz zor lakin dediğim gibi ucuz fiyata bulabilirsiniz.
skype adresimiz : host1tl aylık 15 tl den başlayan fiyatlarla vps veya 150 tl den sunucu verebilirim counter strike oyunuda kurmanıza yardımcı oluruz.

hayırlı forumlar

Arkadaş ücretsiz server için yardım istemiş fakat siz bu konudan kâr elde etmeyi planlamışsınız.
Tebrik ederim :)

Ücretsiz sunucu konusuna gelirsek ;
Forumda bir kaç gün önce bir arkadaşımız ücretsiz sunucu için bir konu açmıştı. 384 MB Ram sanırım fakat süresi hakkında bilgim yok. Forumda biraz gezerseniz yararlı konular var

host1tl host1tl www.getsy.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Coder
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 110 / 81
  • Ticaret 8, (%100)

fenomeno adlı üyeden alıntı

Arkadaş ücretsiz server için yardım istemiş fakat siz bu konudan kâr elde etmeyi planlamışsınız.
Tebrik ederim :)

Ücretsiz sunucu konusuna gelirsek ;
Forumda bir kaç gün önce bir arkadaşımız ücretsiz sunucu için bir konu açmıştı. 384 MB Ram sanırım fakat süresi hakkında bilgim yok. Forumda biraz gezerseniz yararlı konular var

Kar elde Etmek Bir yana Arkadaşa Yardımcı olmak asıl görevimiz Ücretsiz sunucu bulamayacağını ve altarnatifleri bildirdim dikkat ederseniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Cevaplar için teşekkürler. Peki hosting adresine, gerekli dosyaları atsam oyun sunucusu aktif hale gelir mi ? Birde forumda bahsettiğiniz konunun linkini veya ismini atar mısınız rica etsem ? Googleda çok aradım ama bulamadım.

Çok teşekkürler.

Hep daha ileriye!

thersevo thersevo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 18 / 12
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam hostinger un verdiği bir webhost sizin ihtiyaciniz olan bir vps yada vds zaten genel anlamda olay FTP den dosya atmakla olmaz SSH girişi gerekecek sunucuyu başlatmak durdurmak buradan detay vermeye gerek yok kimse kimseye o ücretsiz sunucu sagliyacagini sanmiyorum zaten sunucu fiyatları ortada eğer çok serveriniz olsun istiyorsanız benden söylemesi hic ugrasmayin zaten en ucuz CS serveri 10-20 lira arasında vds di kurulumu gerekli RAM di derken zaten maliyet 15 liranin üstüne cikacaktir benden söylemesi.
ToR

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Tamam teşekkürler.

Hep daha ileriye!

PaTRoN PaTRoN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 730
  • Beğeniler 136 / 100
  • Ticaret 17, (%100)
Öğrenmeye hevesiniz varsa alın 15 - 20 liraya deneyerek öğrenin şahsen ben öyle yapmıştım zamanında.

Ama amacınız öğrenmek değil oyun ise değmez. Hazır sunucu alın en azından kafanız rahat olur. Saldırı vb. derdiniz olmaz.

İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Tamam teşekkürler :)

Ek Olarak: 30 TL kadar bir ücretle Linux Centos 5 10 GB Disk 512 MB RAM 2.0 GHZ CPU alacağız.

Peki bize oyun serveri kurmak için panel lazım mı, ücretsiz panel bulup ayarlayabilir miyiz ?

Teşekkürler.

Hep daha ileriye!

thersevo thersevo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 18 / 12
  • Ticaret 6, (%100)
512mb ram ne kadar yeter bilinmez full mod server kuracaksaniz yetmezde pro dada kasma yapacaktır sunucu dolduğunda, zaten her oyuncu için 20mb ram gerekiyor.Eklenti vs bunlarla tam dolu sunucu 700mb ram harcar zannimca.Alacaginiz sunucuyu sanirim 2 aylik çünkü 30 liraya o özellikler almak pahali bence.
Panel mevzusuna gelince php panel RAM harciyacak zar zor acilcak (MySQL sorgulari ile calistigindan) gereksiz bence webmod kurun aslında ona bile gerek yok da çok yönetim paneli isterseniz iste ne bileyim sunucuyu baslatmak icin ssh baglanmaktansa webmod girmek baslatmak daha basit olur.webmod kurarsiniz internette sunucu kurulumları için mevcut ayrıca bir suru ücretsiz webmod bulunuyor adam akilli bir şey bulup kurabilirsiniz.
Unutmadan alacaginiz sunucu mutlaka centos 5 32 bit olsun daha önce çok sorun yasadim o yüzden mutlaka tembihleyin.kolay gelsin.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al