-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevaplar için teşekkürler. Peki hosting adresine, gerekli dosyaları atsam oyun sunucusu aktif hale gelir mi ? Birde forumda bahsettiğiniz konunun linkini veya ismini atar mısınız rica etsem ? Googleda çok aradım ama bulamadım.
Çok teşekkürler.
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam hostinger un verdiği bir webhost sizin ihtiyaciniz olan bir vps yada vds zaten genel anlamda olay FTP den dosya atmakla olmaz SSH girişi gerekecek sunucuyu başlatmak durdurmak buradan detay vermeye gerek yok kimse kimseye o ücretsiz sunucu sagliyacagini sanmiyorum zaten sunucu fiyatları ortada eğer çok serveriniz olsun istiyorsanız benden söylemesi hic ugrasmayin zaten en ucuz CS serveri 10-20 lira arasında vds di kurulumu gerekli RAM di derken zaten maliyet 15 liranin üstüne cikacaktir benden söylemesi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Öğrenmeye hevesiniz varsa alın 15 - 20 liraya deneyerek öğrenin şahsen ben öyle yapmıştım zamanında.
Ama amacınız öğrenmek değil oyun ise değmez. Hazır sunucu alın en azından kafanız rahat olur. Saldırı vb. derdiniz olmaz.
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamam teşekkürler :)
Ek Olarak: 30 TL kadar bir ücretle Linux Centos 5 10 GB Disk 512 MB RAM 2.0 GHZ CPU alacağız.
Peki bize oyun serveri kurmak için panel lazım mı, ücretsiz panel bulup ayarlayabilir miyiz ?
Teşekkürler.
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
512mb ram ne kadar yeter bilinmez full mod server kuracaksaniz yetmezde pro dada kasma yapacaktır sunucu dolduğunda, zaten her oyuncu için 20mb ram gerekiyor.Eklenti vs bunlarla tam dolu sunucu 700mb ram harcar zannimca.Alacaginiz sunucuyu sanirim 2 aylik çünkü 30 liraya o özellikler almak pahali bence.
Panel mevzusuna gelince php panel RAM harciyacak zar zor acilcak (MySQL sorgulari ile calistigindan) gereksiz bence webmod kurun aslında ona bile gerek yok da çok yönetim paneli isterseniz iste ne bileyim sunucuyu baslatmak icin ssh baglanmaktansa webmod girmek baslatmak daha basit olur.webmod kurarsiniz internette sunucu kurulumları için mevcut ayrıca bir suru ücretsiz webmod bulunuyor adam akilli bir şey bulup kurabilirsiniz.
Unutmadan alacaginiz sunucu mutlaka centos 5 32 bit olsun daha önce çok sorun yasadim o yüzden mutlaka tembihleyin.kolay gelsin.