teknomakale adlı üyeden alıntı
Kardeşim site açıklaması kısmı 160 karakterle sınırlıdır nasıl bulamadın anlamıyorum.Home Title : Bu kutu ana sayfanızın başlığının nasıl olacağına karar verdiğimiz kısımdır. All In One Seo Pack eklentisini kurduğunuz zaman eklenti size standart bir şablon sunmuyor. Dolayısıyla burasını sizin doldurmanız gerekmektedir. Bu kutuya 70 karakteri geçmeyecek şekilde içerisinde anahtar kelimenizin yer aldığı bir TITLE girebilirsiniz.
Buda wm aracının sorgusunda çıkan yazı
Açıklama (Description) Uzunluğu
Açıklama meta etiketi 160 karakterden az olmalıdır. 160 karakterden uzun olması arama motorları tarafından spam olarak yorumlanmaktadır.
Açıklamanız bulunmamaktadır.
Anladın mı kardeşim ???
Home Description : Bu kutuda ise ana sayfanız için Meta Description belirleyebilirsiniz. Oluşturacağınız site açıklamasının blogunuzun ana sayfasıyla alakalı olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca yazacağınız açıklama 156 karakteri geçmemeli ve site başlığında kullandığınız anahtar kelimenizi muhakkak bu kısımda da kullanmalısınız.
Fakat şunu da bilmelisiniz ki buraya yazacağınız açıklama Google tarafından kabul görülüp aramalarda gösterilmeyebilir. Çünkü Google’ın bu konuda kesin bir yöntemi bulunmuyor. Kimi blogların açıklamalarını kullanırken kimilerinkini kullanmayı tercih etmiyor. Fakat siz yinede bu alanı en iyi şekilde doldurmaya özen göstermelisiniz.
Home Keywords (comma separated) : Bu kutuya blogumuz ile ilgili anahtar kelimeleri aralarında virgül koyarak giriyoruz. Her ne kadar Google anahtar kelimelerin arama sonuçlarında kullanılmadığını belirtse de sizin yinede girmenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Zira Google, anahtar kelime kombinasyonlarını bugün kullanmıyor olsa bile yarın bu kararından vazgeçmeyeceğinin bir garantisi bulunmuyor. Bu nedenle bu kutuya sitenizle ilgili, uzmanlık alanınızla ilgili 20’den fazla 30’dan az sayıda anahtar kelime girmeye özen göstermeniz yararınıza olabilir.
Ben açıklama kısmını 160 karakterden az yazıyorum diyorum