-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Profesyonel Fotoğrafçılık, Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır araştırıyorum ancak bir türlü bu soruyla ilgili tutulur bir yazı ve çözüm bulamadım bir haber sitesi olarak marka tescil aldım com.tr'sinide aldım ancak .com uzantılı domain başka birinde bunu nasıl alabilirim?
Bu konuda uzman arkadaşlar yardım istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
Fizik Tedavi Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilişim suçuna girmez ama yinede oraya bir başvur tek resmi oluşum o internet dünyasında
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alamazsınız hocam .com.tr harcinde uzantılar ilk gelen alır. Yani şuan .com doluysa domain düşene kadar yapacağınız hiç bir şey yok.
Ek olarak:
Bende şuan mcdonalds'ın domaini var almaya çalışıyorlar ama almaları mümkün değil. .com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kesin alabilirmisiniz bilmiyorum ama patent vrya marka tescili aldığınız bürodakiuzmanlar size yardımcı olacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Profesyonel Fotoğrafçılık, Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ama şöyle bir durum var benim haber sitem var com.tr patentli adamda .com uzantılı haber açarsa suç sayılmaz mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildiğim kadarıyla com.tr uzantıdaki sitenizle yaptığınız paylaşımları taklit ederse yasal yollarla o domaini alabiliyirosunuz. Ama sizi taklit etmez bambaşka bir amaçla kullanırsa siteyi sahibi dışında kimseden alamazsınız.
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Marka satışa sunulan ürün ve hizmetlerde ayırt ediciliği sağlamak amacıyla kişi adları, sözcükler, şekiller ve harfler gibi baskı yoluyla yayınlanabilen ve çoğaltılabilen her türlü işarettir. Patent ise buluş sahibinin, bulunan ürünü en az 7, en fazla 20 yıl üretme, kullanma, satma veya ithal etme hakkı olarak tanımlanabilir. Yani marka, ürünün adıyken patent ürünün ta kendisini koruma altına alma işlemidir.