Merhaba,

Ahmet Bey, hizmetimiz ile ilgili bu başlığı oluşturduğunuz için teşekkür ederiz.

Firmamız ile ilgili şunları belirtebiliriz;

Dört senelik, ortaklı, küçük bir firmadan ayrılıp Kasım 2014'te kurduğumuz yeni firma ile hosting sektöründeki hedefimiz fiyat/hizmet performansının ciddi anlamda saptığını belirtmek.

Örneğin; sınırsız hosting alıyorsunuz ama alırken firma sözleşmede diyor ki 10 gb kotanız var. Biz sınırsız hosting vermiyoruz ve bu pazarlama stratejisine karşıyız. Bizde tüm limitleriniz açık ve bellidir.

Hosting sektöründe masraf bellidir. Siz bir sunucuyu barındırdığınızda net olarak x lira masrafınız vardır. Aynı şekilde belli bir limitiniz vardır. x lira masrafın üstü size kar olarak gelir.

Bizim x lira masrafımız var ve şu an 6 sunucumuzda %15 doluluk oranı var. Kapasite boş olduğu sürece de bu kapasite için bizim ek ücret almamıza gerek yok.

Gözlemlediğim bir çok firma sunuculara yığınla site doldurup fazla fazla kar etme peşinde oluyor. Biz fazla kar istemiyoruz. Sadece şu sektörde gerçekten hizmet verip gerçek değerini sunmak istiyoruz.

Şu an yazacağımız herkese uçuk gelebilir ama hedefimiz bu;

Hosting işi ile ufaktan uğraşanlar yük dengeleme (load balance) sistemini bilir. Yüksek ziyaretçi alan siteler için kullanılan sistemi biz, en küçüğünden en büyüğüne tüm hostinglerimiz için sunacağız.

Üç ayrı verimerkezi (Netinternet, TT Gayrettepe, DGN) ve sürekli senkron bir sistem. Biri çöktüğünde diğer aralıksız/kesintisiz devam. Siteye yüksek giriş olduğunda tüm sunucular ile sistemin yükünü anında dağıtmak ve hafifletmek.

Böyle bir sisteme fiyatlarımız yükselmeden, aynı fiyatlar ile geçilecektir.

Hosting hizmetimizi denemenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Firma Bilgilerimiz;

Sys Sistem Bilişim Hizmetleri
Ahmet Haşim Cad. No: 94/B Sokullu - Çankaya / ANKARA
Telefon: 0312 911 01 90
Mail: bilgi@syssistem.com
Web: syssistem.com, syssistemhosting.com, sysmarket.org
YS Belge No: 09.06.2011 - 2224