lostyazilim
tr.link

2 aylık İngilizce Siteme Adsense Talep Etmeli miyim ?

13 Mesajlar 1.923 Okunma
lstbozum
tr.link

fckinglegendary fckinglegendary WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 13 / 26
  • Ticaret 2, (%100)

azamet adlı üyeden alıntı

peki ben almanlara yönelik bi kac kategori acsam bu almancadada etkili olurmu? benim almancam anadil seviyesindedir? www.abcforum.net acaba almanca bir kac kategori mi eklesem?

hocam böyle arkadaşın konuyu baltalamış gibi olduk :) bence öyle yapmayın, hakim olduğunuz bir konuda almanca blog açın, adwords de kelimelerin aranma hacmine ,rekabete bakabilirsiniz.

wmaraci
reklam

azamet azamet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 12 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
neden baltalansınki bu er yada gec ögrenebilecegim birşeydi zaten... bence sitenin tamamen yabancı dil olması lazım ve sahibinin türk oldugunu bilmemeleri hite baya etki getirecektir... insanlar kendi insanlarıyla irtibatta olmak istiyor...

Miracle Miracle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Veteriner
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

azamet adlı üyeden alıntı

neden baltalansınki bu er yada gec ögrenebilecegim birşeydi zaten... bence sitenin tamamen yabancı dil olması lazım ve sahibinin türk oldugunu bilmemeleri hite baya etki getirecektir... insanlar kendi insanlarıyla irtibatta olmak istiyor...
Ben giriyorum tüm türkçe dosyaları siliyorum php editten hop ertesi gün gelmiş türkçe youm gir vs kelimeler kafayı yiyeceğim arkadaş tamamen neden ingilizce olmuyor bir gün dayanıyor sadece...

Ek Olarak:

Addison123 adlı üyeden alıntı

Adsense olarak değilde tema konusunda bir önerim var oda ingilizce tema kullanmanız bazı yerlerde Türkçe kelimeler var ve ben Amerikalı veya Ingiliz olsam anlamadığım kelimelerin olduğu bir site hoşuma gitmezdi diye düşünüyorum
Ben giriyorum tüm türkçe dosyaları siliyorum php editten hop ertesi gün gelmiş türkçe youm gir vs kelimeler kafayı yiyeceğim arkadaş tamamen neden ingilizce olmuyor bir gün dayanıyor sadece...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al