Berkay adlı üyeden alıntı

Öncelikle matıklı düşünmeye çalışırsanız siz temayı satın aldığınız zaman kaynak kodları veya tema'yı tekil olarak satın almıyorsunuz sadece kullanmak için satın alıyorsunuz yani bu size temayı düzenleme ve satışa sunma hakkı vermez.Bana bunu bir kullanıcım yapsaydı heralde soluğu savcılıkta alırdı :)

Bütün yorumları okudum ama bir tek sizinki aklıma takıldı şimdi ben (satmak bir yana) parayla aldığım temayı kendime göre de mi editleyemem? Ama tema bana psd dosyalarınıda veriyor? wordpress temaları açık kaynak kodlu olur mu bilmiyorum ama psd dosyalarını vermek sanırım düzenleme yapabileceğim anlamına gelir?

Not: Satmak için sormadım bu soruyu eğer ilerde karşıma çıkarsa yani x şahsı paralı bir temayı alıp editleyip dağıtıyorsa bunu kullanmamak gerek çünkü kullanırsak bizde suçlu oluruz o zaman her indirdiğimiz temanın kodlarına özenlice bakmamız gerek herhangi bir paralı lisanslı temaya ait kod var mı diye bu da birazcık zor sanırım yani ben yaptığım bir temanın admin paneli kontrolümü başka bir paralı temadan araklayıp fonksiyonlarını değiştirebilirim. Biraz karmaşık oldu kusura bakmayın :o