ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
25 dakika önce başladığım ve şuan bu kadarını tamamladığım tasarım hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ? Tasarımı ne yazık ki bugün tamamlayamayacağım.Ancak en kısa sürede tamamlayıp CSS3/HTML5 standartlarında bir sunum ortaya çıkaracağım. Şuan sadece Header Kısmında.
Not: Tasarım çizimi daha önceden kara kalem olarak çizilmiştir.Kısa sürmesinizin nedeni bu.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
chbz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. sag üst kisimda logolarin oldugu arkaplan mavi olmamis, orayida gri yapmalisin.
2. manset yerindeki pembe-kirmizi yerdeki renk olmamis.
3. üst menü kisminda hakkimda, calismalarim vs. yazan yerin altindaki ___ cizgisi olmamis.
aslinda renkler tam oturmamis yoksa güzel olmus, sadece tüm renklerde oynama yapman gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Eren kardeşim son 3 aydır bir sürü çalışmalar görmekteyiz senden olsun başka kişilerden olsun biraz tecrübe edinip tasarımlara bakıp kendi tasarımınızı yapsanız daha iyi olmazmı buda sizin tasarımınız fakat grafik derecesi oldukça düşük.
ErenKeskin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
chbz adlı üyeden alıntı
1. sag üst kisimda logolarin oldugu arkaplan mavi olmamis, orayida gri yapmalisin.
2. manset yerindeki pembe-kirmizi yerdeki renk olmamis.
3. üst menü kisminda hakkimda, calismalarim vs. yazan yerin altindaki ___ cizgisi olmamis.
aslinda renkler tam oturmamis yoksa güzel olmus, sadece tüm renklerde oynama yapman gerek.
aslında benimde çok hoşuma gitmedi açıkçası ama renk seçiminde bayağı bi amatörlüğe kaçtım.
SeçkinYılmaz adlı üyeden alıntı
Eren kardeşim son 3 aydır bir sürü çalışmalar görmekteyiz senden olsun başka kişilerden olsun biraz tecrübe edinip tasarımlara bakıp kendi tasarımınızı yapsanız daha iyi olmazmı buda sizin tasarımınız fakat grafik derecesi oldukça düşük.
Şeçkin bu konuda oldukça haklısın. Ama tasarımları incelememe rağmen bir türlü aklımda istediğimi tasarlıyamıyorum.s
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Renkler hiç uymamış, özelliklede manşet kısmı olmamış.
ErenKeskin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
renkler uyduktan sonra sorun kalmayacaksa hallederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu site gerçekten iyiymiş teşekkürler verilen renkler uyumlu. Tasarımda çok güzel gözükecektir.
Teknodünya.com | Teknoloji Gezegeni
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eren, grafik ve renk eksiklikleri mevcut. Ayrıca tipografide eksik var. Sana bir ara tasarımcıların sitelerini atmıştım, onlara bakarak bir de kaleme dök. Grafik eksiklerini direk deneme. Mesela değişik bir efekt gördün kendin deneye deneye yapmaya çalış. Bu böyle gider ve öğrenirsin.