lostyazilim

Facebook'tan Reklam Alsam İşe Yarar Mı?

30 Mesajlar 3.995 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kral55 kral55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)
Facebook'tan Reklam Alsam İşe Yarar Mı? Günde kaç siteme ortalama kaç kişi tıklar? Tam olarak bilgi birikimine sahip arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

wmaraci
reklam

OrhanYayla OrhanYayla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Teknik Destek Operatörü
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 377
  • Beğeniler 108 / 76
  • Ticaret 8, (%88)
facebooktan gelenler adsensime tıklar bende facebooka verdiğim parayı çıkartırım diye düşünmeyin zarar edersiniz. ancak e-ticaret siteniz varsa size fayda sağlayabilir.

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
facebook sayfan ile işini yürütmeyeceksen facebooktan gelecek hit işine yaramaz. 1 kere tıklar gider

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)

OrhanYayla adlı üyeden alıntı

facebooktan gelenler adsensime tıklar bende facebooka verdiğim parayı çıkartırım diye düşünmeyin zarar edersiniz. ancak e-ticaret siteniz varsa size fayda sağlayabilir.

adsense kulllanmıyorum zaten. ben sadece ziyaretçi açısından düşünüyorum. Günde ne kadar kişi tıklar siteme bi günlük reklamdan ortalama? :)

wmaraci
wmaraci

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
ben e-ticaret sitem için almıştım. tam bir rezalet. yanda çıkıyorsa reklamınız tıklanmasa bile üstünden mouse geçirin bakiyeniz düşüyor. İşin açığı bu. Onlarda da Erişim yada Görüldü tarzı birşeyle geçiştiriliyor. tavsiye etmem
kral55

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)

emontkral2 adlı üyeden alıntı

ben e-ticaret sitem için almıştım. tam bir rezalet. yanda çıkıyorsa reklamınız tıklanmasa bile üstünden mouse geçirin bakiyeniz düşüyor. İşin açığı bu. Onlarda da Erişim yada Görüldü tarzı birşeyle geçiştiriliyor. tavsiye etmem

Sağolun hocam Valla bilgilendirdiğiniz iyi oldu. ama bakiye olarak nasıl düşüo yani?
Normali günlük bi 7,90 değil mi :( ya da ben yanlış hatırlıyorum.

• Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

kral55 adlı üyeden alıntı

Sağolun hocam Valla bilgilendirdiğiniz iyi oldu. ama bakiye olarak nasıl düşüo yani?
Normali günlük bi 7,90 değil mi :( ya da ben yanlış hatırlıyorum.

hocam bende hatırladıgım kadarını söylüyorum. şimdi size diyorki mesela atıyorum 100-200 arası ziyaretçi. sizde veriyorsunuz 10-20 lira. ertesi gün bakıyorsunuz 20 ziyaretçi girmiş sitenize, 180 gösterim mantık bu yani. ama bazı reklamlar görüyorum ana sayfada yer alıyor. yine örnek veriyorum "genç erkek öğrencinin sonu" gibi videolar falan koyuyorlar insanlar merak edip aşırı şekilde tıklıyor
kral55

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)

emontkral2 adlı üyeden alıntı

hocam bende hatırladıgım kadarını söylüyorum. şimdi size diyorki mesela atıyorum 100-200 arası ziyaretçi. sizde veriyorsunuz 10-20 lira. ertesi gün bakıyorsunuz 20 ziyaretçi girmiş sitenize, 180 gösterim mantık bu yani. ama bazı reklamlar görüyorum ana sayfada yer alıyor. yine örnek veriyorum "genç erkek öğrencinin sonu" gibi videolar falan koyuyorlar insanlar merak edip aşırı şekilde tıklıyor

PEKİ Bilen birilerine sayfa kastırıp o şekilde reklamımı yapsam nasıl olur?
Sayfa kasımı işe yarar mı?

• Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

kral55 adlı üyeden alıntı

PEKİ Bilen birilerine sayfa kastırıp o şekilde reklamımı yapsam nasıl olur?
Sayfa kasımı işe yarar mı?

bir zamanların işin profesyoneli olarak konusuyorum. isterseniz 1 trilyon kişi alın bunların en fazla 50/100 bin arası aktif olur. bu 1 trilyona göre verdiğim bir oran. 100 bin kişi de 10 bin kişi gibi. siz kendiniz emeğinizle kasarsanız reklam bile vermenize gerek kalmaz. Mesela birazdan pm ile bir sayfa yollayacagım, çok güzel paylasımlar yaptıkları ıcın üşenmeden girip bakıyorum neler gelmiş diye. anca böyle başarıyı elde edebilirsiniz

Sahip Sahip WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Bir reklam veren olarak size şukadar söylim bilginiz olsun. Günde yaklaşık olarak adwords reklamlarına 800 ile 1400 tl civarı ödeme yapıyoruz. Ticari ve kurumsal bir site olduğu için verilen reklam ücretleri maliyetleri kurtarıyor. Fakat şöyle bir negatif durum söz konusu; Siteye gelen ziyaretçilerin sitede durma süreleri 10-20 sn arası değişiyor. Bu durum ise Alexa ve google değerlerinizi oldukça etkiliyor, sayfa ziyaret ve sitede kalma süreleri dibe vuruyor ve siteniz google gözünde tavsiye edilmeyen site haline gelebiliyor. Reklam verenlere tavsiyem şudur; Ürün reklamı ticari olmayan işler dışında reklam işine sıcak bakmayın hiçbir fayda göremezsiniz. Ticari reklam kullanımı yapacaksanız ise ayrı bir reklam için farklı domain kullanın ana domain üzerinden işlem yapmayınız.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al