Siz sizin ekranınıza göre çizersiniz. Ben 21,5 inc iMac kullanıcısıyım. 2000px genişlikte çiziyorum.
Olay kodlayan arkadaşta bitiyor. Sitenizi responsive kodlayacak ki her çözünürlükte standart görünüm verilebilsin. Site görünümlerinin sizinle bir alakası yok kodlayacak arkadaşla alakası var. Ha ama ben çok profesyonel bir tasarım çizmek istiyorum her halini çizicem derseniz responsive tasarım ölçüleri vardır. Mobile göre , tablete göre vs. vs. onları araştırıp bulacaksınız tek tek o boyutlara göre tasarımlar çizeceksiniz.
Söylediğim gibi ben 2000px de çalışıyorum daha rahat görmek ve daha detaylı olmak adına. Kodlayacak arkadaşım onu responsive olarak kodladığı için her çözünürlüğe göre otomatik ayarlanıyor. Siz milletin çözünürlüğünü değil kendinizinkini düşünüp çizim boyutlandırması yapmalısınız.
Kolay gelsin.
Ek Olarak:
Mert Can Eyriyer adlı üyeden alıntı
Forumda araştırırsanız birçok kaynak bulursunuz ama araştırmıyor ve sürekli aynı konuların tekrarlanmasına neden oluyorsunuz. Bir daha konu açmadan önce lütfen araştırma yapınız.Konuya gelelim. Gerekli boyutlar yapacağınız tasarımdan tasarıma değişim gösterir. Mesela bir kurumsal tasarım mı yapacaksınız yoksa mobil mi ?
Kurumsal ve Wordpress ben genellikle 1600x2000+ boyutlarını kullanırım...
Ayrıca senin tutumunuda beğenmedim. Söylemeden edemeyeceğim. Karşında 32 yaşında bir insan , abin var. Sense 14 yaşındasın. Daha saygılı olman gerektiğini ve uslübunu yumuşatman gerektiğini düşünüyorum.
Dikkat edeceğinden eminim. İyi forumlar :)