-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kappadox adlı üyeden alıntı
Editör sağlamsa olur. Ücretli aldığım makalelerden bir kaç örnek isterseniz yollayabilirim. Bir makale nasıl olursa iyi olmaz çok iyi örnek olur :)
Tahmin edebiliyorum hocam ben de bu işi yapıyordum yaklaşık iki sene kadar önce. Amacım tüm bu sorunları ortadan kaldıracak bir sistem yapmak. Forumlar aracılığıyla da bir yere kadar güvenli alışveriş yapılabiliyor...
Ek Olarak:
Bipixel adlı üyeden alıntı
300+ makale alırım genellikle. Makale aldığım kişi sabittir. Muhabbetimiz iyidir. Sadece makale için değil muhabbet için de bazen kapısını çalarım. Yazdığı makaleler kaliteli SEO uyumlu ve yazılmak için yazılmamıştır. Bu tür makale alıyorum sürekli :p .
Teşekkürler cevabınız için...
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Genellikle forumlardan alıyorum ve aldıklarımdan genellikle 300+ alırım ama tamamen okuyucuya göre yazmalarını isterim yani okuyucu bir iki cümle okuduktan sonra devamınıda okusun isterim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle işini ciddiye alıp almadığına dikkat ederim, verdiğim konular bilgi gerektiren konulardır o nedenle üzerinde araştırma yapılmadan yazılamaz. Rastgele makale yazmış bir kişi ile çalışmam
Daha önce çalıştığım kişilerle çalışırım elbette, hatta bi çocuk vardı üniversite 3. sınıftaydı makale yazdırdığımda, çocuk okulu bitirdi yazma işini bıraktı üzülmüştüm mezun oldu diye :)
Bir de makale yazılırken anlam bütünlüğü bozulsun istemem makale yazan arkadaşlara tavsiyem örneğin 300 kelimede anlaşma yapıldı diye 300 kelimede bırakmasınlar 15 20 kelime daha yazmak sorun olmasa gerek. Yani 300 kelimeye yaklaştı diye konuyu jilet gibi kesen arkadaşlar tanıdım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ToR adlı üyeden alıntı
Konuyu yazarken içerisine söylediğim kelimeleri yerleştirmeli tabi cümleyi bozmadan, başlıklar halinde konuyu incelemeli yani 1 sayfa düz yazıdansa alt başlıklarla madde madde incelenmiş yarımsayfa benim gözümde daha iyidir.:cool:
Mert Ajans adlı üyeden alıntı
Genellikle forumlardan alıyorum ve aldıklarımdan genellikle 300+ alırım ama tamamen okuyucuya göre yazmalarını isterim yani okuyucu bir iki cümle okuduktan sonra devamınıda okusun isterim.
hzmhzm adlı üyeden alıntı
Öncelikle işini ciddiye alıp almadığına dikkat ederim, verdiğim konular bilgi gerektiren konulardır o nedenle üzerinde araştırma yapılmadan yazılamaz. Rastgele makale yazmış bir kişi ile çalışmam
Daha önce çalıştığım kişilerle çalışırım elbette, hatta bi çocuk vardı üniversite 3. sınıftaydı makale yazdırdığımda, çocuk okulu bitirdi yazma işini bıraktı üzülmüştüm mezun oldu diye :)
Bir de makale yazılırken anlam bütünlüğü bozulsun istemem makale yazan arkadaşlara tavsiyem örneğin 300 kelimede anlaşma yapıldı diye 300 kelimede bırakmasınlar 15 20 kelime daha yazmak sorun olmasa gerek. Yani 300 kelimeye yaklaştı diye konuyu jilet gibi kesen arkadaşlar tanıdım :)
Teşekkürler yorumlarınız için, hepsini teker teker dikkate alıyorum...
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/