Gücü yettiği kadar haramdan uzak durmaya çalışmalı müslüman; Sizin söylediklerinizede cevaben zamanında kim sebep olduysa, ve bu milleti yasal tefeciler olan bankalarla, kim tanıştırdıysa ve böyle yüce bir milleti bu hale düşüren şeytanlaşmış insanların geçmişten bügüne hepsinin Allah belasını Versin... Düşüncelerim beni bağlar, herkesinde düşüncesine saygım sonsuz. İyi forumlar.
haklısın hocam müslüman gücünün yettiği kadar haramdan uzak durmalıdır ama benim söylemek istediğim bu devirde haram dediğiniz şeyden kaçmak imkansız gibi bir şey. haramdan kaçmak için tüketmemeniz lazım ya da gidip köyünüzde kendi yetiştirdiğiniz ürünler ile hayatınızı idame ettirmelisiniz.
Sistem içerisinde herşey birbiri ile bağlantılı, örneğin sen iddaa oynamasan bile aldığın bir vosvogen araba, garanti bankasına yatırdığın para da doğuş grubuna gitmektedir. bu paralar iddaa oynatan oley.com'un kurulmasında sermayedir.(oley.com doğuş grubuna ait)
kumar oynamaya ortam sağlamakla,
kumar oynamaya ortam sağlamaya ortam sağlamak arasında pek bir fark yoktur benim nazarımda.
Haramdan kaçmak diye bir şey mümkün değildir. En fazla haram kavramını esneterek vicdanını rahatlatabilirsin. Saygılarımla