Questom adlı üyeden alıntı

Devamını bekliyoruz ozaman , konunun takipindeyim. Umarım ki bazı arkadaşlar gibi buraya gelip , 3-5 şekilli konu açıp , 2 gün sonra "internetim kesildi" , " scripti yazdım tamamını kodlarım kayboldu" denilipte işin içinden sıyrılınmaz.

İyi çalışmalar.
Not (php script yazacagınızda boş vakitlerimde yardımcı olurum.)

Teşekkürler hocam. Öyle birşey yapacağımı kesinlikle düşünmemekteyim :) ben gittiği yoldan vazgeçenlerden değilim :) Her türlü yardımı yapacağım. zaten firmalarla bile hosting için konuşmaya başladım. artık kişisel adımla bile firmalarla görüştüm ki adımı kara çıkartamam artık :)

Site aspx fakat bazı ufak yerlerde php ile ilgili bir kaç metod yapacağım bazı ayarları php üzerinden çalıştıracağım. Her türlü konuda size ulaşacağım :)

sosyalmedya adlı üyeden alıntı

Başarılar hocam, bir çok kişiye yararı olacağını düşünüyorum en başta da size(bilgi ve deneyim olarak)

bende bunu düşünerek herkese açık bir sistem paylaşma gereksinimi duydum :) diğer türlü kendim için yapmış olsaydım ay yarın yaparım ay daha vakit var falan falan bir süre sonra bom rafa kalkardı :) artık duyuruda geçtim yani bir çok kişi bekliyor. artık kendim için değil başkaları için bitirmek zorundayım :)

------------

Yeni özellikte eklemiş bulunmaktayım. Görüntüyü konuda görebilirsiniz. (Son 25 üye)