zenko56 adlı üyeden alıntı

Güzel kardeşim insanların yorumlarına biraz saygı duymayı ögren. Benım , senın yaşın kadar kitap okumuslugum var. Bırakta biraz bilgi sahibi olalım.. Din her yüzyılda bir neden geriler ? dini yanlış yorumlayan,hurafe ve bagnazlıgı araya sıkıştıran,dini kendi eksenı etrafında çıkar amaçlı kullanan kişiler ve toplumlar nedenı ıle din her yuzyılda bir saflıgından ödün vererek itibar kaybeder. Bu bilinen bir gerçektir hiç bana öyle degildir filan hikayelerini anlatma.Sana söyle bişiy söyleyim! su yukarıda saydıgım sebebler yuzunden, gun gelecek insanlar yanlızca el yazması kurana inanırım diyecek. Anlatabıldımmı ? el yazması yanı kuranın ilk yazıldıgı kitap. Sebeb nedir peki ? Din sekillenmesi nedeni ile insanların dınden uzaklaşıp guven kaybı yasamalarıdır. Sen benım söylediklerini anlamayabılırsın fakat anlayan arkadaslar olacaktır çünkü bunlar çok ama çok derin konular

Burada sabahtan beri attığın kaçıncı mesaj bilmiyorum. Yaşım kadar kitap okuduysan kaybeden sen olmuşsun çünkü ben senden kat kat fazla kitap okumuşum. O kadar kitap okumuşsun fakat Kuran-ı Kerim'i okumamışsın ya da anlamamışsın. Okusaydın veya anlasaydın bu fikirlere kapılmazdın. Müslümansan ve ALLAH'a inanıyorsan açıkça ayet var.

Kur an'ı kesinlikle biz indirdik; elbette onu yine biz koruyacağız.
Hicr / 9

Anlayacağın biz bugün varız yarın yokuz Ancak Kur'an-ı Kerim ve İslam her zaman varolacak ve değişmeyecek.

Bu konunun altında gereksiz yere bir polemik oldu Artık cevap verme ihtiyacı duymayacağım çünkü bir anlamı yok.