KAYNAK:İNTERNET HAYVANI


Hızlı ve Öfkeli 7 / Fast & Furious 7 (2015)

Vin Diesel başrol olarak oynadığı seri filmde karşımıza aksiyon filmlerinin aranan yüzü Jason Statham da çıkıyor. Son seri de yaşanan olayların devamı niteliğinde film intikam hikayesi ile karşımıza çıkacak. Hızlı ve öfkeli serisinin yeni filmi 3 Nisa vizyonda olacaktır.



Yenilmezler: Ultron Çağı / Avengers: Age of Ultron (2015)


İlk filmleri ile büyük başarı yakalayan Yenilmezler ekibinde bu sefer tüm kahramanlar rol alıyor. Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulkın yanı sıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow gibi kahramanlar bilinmeyen düşmanlara karşı birlik olacaklar. Yenilmezler filminin vizyonun tarihi 1 Mayısdır.



Jurassic World (2015)

Jurassic serisinin yenil filmi olacak Jurassic World 4 yine Nublar Adasında ki maceraları konu alıyor. ilk filmde John Hammondın istediği gibi ada artık bir eğlence parkı oluyor. Yeni filmde deniz altında yaşayan dinazorları da göreceğiz. Filmin vizyon tarihi 12 Haziran 2015dır.



Terminatör: Yaradılış / Terminator: Genisys (2015)

Terminatör serisinde yeni filmi Terminator: Yaradılış filminde Genç Connor maceraları konu alınıyor. Bu yeni filmde arnold schwarzenegger de başrollerde göreceğiz. Filmin vizyon tarihi 1 temmuz 2015dir.



Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2

Katniss Everdeen, mevcut düzene karşı duruşu ile başlayan alaycı kuş isyanı konu alan filmde Bölüm 1 devamı olarak vizyona gelecektir. Capitol karşısında isyanda başarılı olacabilecekler mi bu filmde göreceğiz. Filmin vizyon tarihi 20 Kasım 2015dir.