-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Mükemmel bir Platformun var. :) Bayıldım diyebilirim. Kesin bilgi değildir ama Sunucundan kaynaklı olabilir
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağolasın bir de sorunu çözebilsem çiçek olacak...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
hocam host kaynaklı olabılır.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de öyle düşünüyorum daha önceden windows hosttu onda da aynı sorunu yaptı (firma windows hostta sıkıntı olur dedi)linux olarak değiştirdik paketi yine sorun var fakat;
aynı host firmasında opencart kurulu bir sitem daha var onda sıkıntı olmuyor acaba hosting in direk wordpress ile ilgili bir sıkıntısı olabilir mi?
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Linux hosting kullanın wp için her zaman. Daha olumlu sonuç alırsınız. Geç açılması resimlerden kaynaklı olabilir. Css küçültmesi yapmanızı tavsiye ederim :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
WP Fastest Cache eklentisini kullanmanızı öneririm. Gözle görülür derecede sitenin hızlandığını göreceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Linux hosting kullanın wp için her zaman. Daha olumlu sonuç alırsınız. Geç açılması resimlerden kaynaklı olabilir. Css küçültmesi yapmanızı tavsiye ederim
Hostu linux olarak değişltirdik sitede de fazla resim yok sadece öne çıkar resimleri var yalnızca...
WP Fastest Cache eklentisini kullanmanızı öneririm. Gözle görülür derecede sitenin hızlandığını göreceksiniz.
Peki hocam w3 total cache ile beraber mi kullanmalıyım yoksa sadece WP Fastest Cache yeterli olacak mı?
Teşekkür ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
W3 Total Cache biraz detaylı sanırım hocam. Benim dediğim eklentinin kullanımı daha basit. İki farklı cache eklentisi kullanmak sorun çıkartır. Sadece WP Fastest Cache kullanmanız iyi olur.
Deneyeceğim hocam teşekkürler.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye sonucu buradan paylaşacağım...
Ek Olarak: Şu an ağırlaştı mesela hocam site daha eklentiyi kurmamıştım fakat yeni bir yazı eklemiştim.