Muhtemelen w*rez script indirmişsinizdir. Yada wordpress teması da olabilir , func. lardan almışlardır.
Ek olarak ; kendiniz kodlamışınız , sunucu whm cpanel vsvs tüm şifreleri değiştirin , başka türlü açık olamaz script olmadıgı taktirde. Yinede olursa sunucu sahibiniz ile görüşüp ftp & cpanel loglarına baktırın.
Ek olarak ; kendiniz kodlamışınız , sunucu whm cpanel vsvs tüm şifreleri değiştirin , başka türlü açık olamaz script olmadıgı taktirde. Yinede olursa sunucu sahibiniz ile görüşüp ftp & cpanel loglarına baktırın.
cevabınız için teşekkür ederim. çünkü elimden gelen tüm yapabildiğim, olabilecek tüm güvenlik açıklarını kapatmaya denedim. sitemde ordan burdan aldığım warez plugin php kod veya script kodu felan da yok. her şeyi kendim kodladım. tek hazır alıp indirip kurduğum şey ezsql dosyaları.
Ek Olarak: Ek olarak: ana dizinimde bulunan error_log dosyası inanılmaz derecede şişmiz. açmaya çalışıyorum uzun zaman sonra %0.01 oluyor. şimdi ftp den bilgisayarıma aktarmaya başladım. bu olay olur olmaz bakmıştım error_log dosyasına şu an halen %2.0.5 'de açıp bakıcam içine. inş nereden hacledikleri anlaşılır