Sizin bahsettiğiniz temadaki lisanslamayı bilmem ama themeforestte aldığınız temayı sadece 1 sitede kullanabiliyorsunuz.
themeforestte'de asteria diye arattığımda 2 tema buluyor. 1.si kırık, 2. si de asteria ile alakası yok.
Yani galiba baktığım asteria teması sadece towfiqi üzerinden satışa sunuluyor ve belki orada lisans hakkı yoktur yani alacağım bu temayı birden fazla siteye kullanabilirim.
Şimdi hocam anlayışına sığınarak, cevapladığın diğer konulara tekrar değinirsem;
[B]1-) Footer kısmında "#footer kodundaki background:#333 renk kodunu değiştirerek alt bilginin arka plan rengini değiştiriyorum. Ancak iş "#footer .widgets .widget a{color:#979797;}" a geldiğinde İletişim kısmındaki yazılarda hiç bir renk değişimi olmadı. Hatta Footer kısmındaki tüm renk kodlarını #ffffff (beyaz)'a çevirip denedim gene bir değişiklik olmadı. Acaba temanın özelliğinin olup olmaması ile mi alakalı? Yani footer kısmı tema ile mi bağlantılı diyeceğim lakin arka plan rengini değiştirebiliyorum.
2-) Başlık konusunda bahsettiğin header.php ve head4.php dosyalarını açtım ve url yazan kısımlara, eklemek istediğim logonun url sini falan girip denedim lakin beceremedim. Acaba burayı nasıl yapmalıyım?
3-) Türkçe yazı karakter sorununa gelirsek, bu sorunu çözmek için temanın Typography Settings kısmına geldim lakin buranın sadece başlık yazısının biçimi ile alakalı olduğunu fark ettim ve başlıkta deneme amaçlı 2 türkçe karakter yazıp birden fazla font ile denediğimde bir sorun görmedim. Ama diğer "Hakkımda" gibi yazılarda türkçe karakter sorunu devam etti. Yani o Hakkımda yazılarını, temanın özelliği ile mi yazıyorum yoksa wordpress'in kendi düz yazısı mı anlamadım.
Halbuki wordpress sayfalar da yazarken türkçe karakter sorunu gözükmüyor, yayınladıktan sonra gözüküyor ki sanırım buda sorunun, temanın türkçe dil desteği olmamasından kaynaklı lakin gene en iyisini sen bilirsin hocam ben pek bilgili olmadığımdan varsayım yapıyorum. Ayrıca acaba asteria temasının pro sürümüne eklenen özellikler ile bu sorun aşılabilir mi?
Hazır yardımcı olan birini bulmuşken devam edeyim dedim hocam umarım sıkılmazsın. Teşekkürler.[/B]