Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
azamet adlı üyeden alıntı
full program yasakmı
Ek Olarak: egitim amaclı verilmesi nasil oluyor peki? öle bi durumdan faydalananlar var olmuyomu?
Şöyle düşüneceksin kardeşim.
Sen bir tane program yazıyorsun, para harcıyorsun, sabah akşam onun için çalışıyorsun, reklamını yapıyorsun, insanlara duyuruyorsun ve 10000 lerce kişinin olduğu bir sektörde bir anda yaptığın şeyle öne çıkıyorsun.
Sonra ........ nin biri sitesinde bunu crackliyor, diyor ki al bunu beleşe.
1. si sen ne hissedersin ?
2. si adsense olsan böyle bir siteyle işin olur mu ?
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
azamet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nasihat duymak icin yazmadımki akil verin iste hangi kategoriler yasak kaldırayım hepsini? anlamadım ben biriniz dio zor düzelir biriniz nasihat veriyo ümit kırmaya calısıyorsanız bence crack konusunda degilde bu konudaki hissettiklerimi hic sormayın derim rtük mahkemeye verir sonra :D normal bir bicimde sordum nedir hatalarım nasıl düzeltirim ümit kırma metodunu gecin
Sukru
Grafik Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Kısaca şöyle söyeyeyim,
Oyun, program, tema vs. ücreti olan ve telif hakları olan hiç bir ürünü full olarak sergileyemezsiniz. Sadece demolarını paylaşabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sukru
Grafik Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bunların hepsini kaldıracaksınız, google size karşı daha seçici davranacak. Ki tek sorun bu mu orasıda bilinmez, bir kere olsun reklamınıza tıkladıysanız yani geçersiz tıklama vs. de olduysa iyice hesap göz altına alınacak. Siz yasak olan bütün konularınızı silip itiraz edin. Olumsuz sonuç alırsanız konuları ve siteyi tekrar gözden geçirip 2-3 hafta sonra bir daha itiraz edin. Yine açılmaz ise bi daha da açılmaz muhtemelen.
azamet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
reklamlarıma hic tıklamadım zaten türkiyeden tıklama gelmedi türkce siteme memleketimin insanı degil united kingdomdan bir arkadas tıkladı 1 tık 2 tl saydı hesap 1 hafta acık kaldı kapandı bu googlede calısanlara nasıl ulasıyoruz? ücret karsılıgı yapanı eminimki vardir
Ek Olarak: zaten bu politika işi ticarete dökme amaclıdır.
Ek Olarak: uzmanhacker.org siteme 10 yil evel adsense alabiliyodum simdi bu siteye alınmamasının tek sebebi bu diye düsünüyorum
Ek Olarak: peki ios 8 ve android bölümünüde komple kapatayımmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yani hani fikra vardi ya attan duseni en iyi attan dusen anlar diye aynisi bana da oldu hocam.hem de yazdiginiz sebepten dolayi.itiraz ettim sonuc degismedi.gecmis olsun.siteyi baska adrese tasimaya baslayin derim adsense almak istiyorsaniz...
herseyiblogluyorum.blogspot.com