Yok hocam footer da ki yazıların rengi değişmiyor. "yanone_kaffeesatz.css" dosyasındaki dediğin yere de yazı karakterlerini ekliyorum ama yanlış mı yapıyorum anlamadım. Logo olayına gelince de, head4.php deki kodları düzenleyecek kadar bilgim yok. Armut piş, ağzıma düş mantığını hiç sevmem ancak 1 saatlik uğraşımın ardından bu 3 sorunu da hala çözemedim zira kodlara hakim olmadığım için sanırım.
Öğrenmek amaçlı bir kereliğe mahsus olarak bu 3 sorunu ilgilendiren kodların istediğim şekilde nasıl düzenleneceğini senden rica etsem fazla şey mi istemiş olurum hocam?
Diş ameliyatımdan dolayı ağrıdan duramadığımdan dediklerine de odaklanıp çözüm arayamıyorum. Bu maruzatıma binaen senden direkt bu üç sorunun düzenlenmiş kodlarını rica ediyorum.
Öğrenmek amaçlı bir kereliğe mahsus olarak bu 3 sorunu ilgilendiren kodların istediğim şekilde nasıl düzenleneceğini senden rica etsem fazla şey mi istemiş olurum hocam?
Diş ameliyatımdan dolayı ağrıdan duramadığımdan dediklerine de odaklanıp çözüm arayamıyorum. Bu maruzatıma binaen senden direkt bu üç sorunun düzenlenmiş kodlarını rica ediyorum.
Tek tek resimlerle açıklamaya çalıştım.
1. Logo ekleme:
Bu değişikliği yaptıktan sonra logoyu temanın içerisindeki images klasörüne atmayı unutma.
Kodu buraya da ekliyorum.
2. Footerdaki yazı rengini değiştirme:
Kod:
#footer{width:100%; background:#333;color:#fff; float:left; margin-top:40px; font-size:13px;}
3. Yazı fontlarını değiştirme:
Kod:
body, textarea, input{font-family: 'Helvetica, Arial, sans-serif';}
Kod:
h1, h2, h3, h4, h5, h6, #topmenu ul li a, .text_block, .lay1_title h3, #sidebar .widget .widgettitle, .left_arro, .right_arro, #submit, .logo h1 a, .logo h2 a, .widget_calendar caption, .rel_content a, #ast_related ul li a, .fourofour a{font-family: 'Helvetica, Arial, sans-serif';font-weight: normal;}
body .backupfont{font-family: 'Helvetica, Arial, sans-serif';font-weight: normal;}
.logo h1, .logo h2{ font-size:60px;}