Tek tek resimlerle açıklamaya çalıştım.
Hocam tüm yardımların için tekrar tekrar canı gönülden teşekkürler, borcumu nasıl öderim bilemiyorum. Sayende neredeyse asteria temanın pro sürümünü almaya bile gerek kalmadı :)
www.e-erteknik.com
Sadece bir kaç pürüz kaldı onları da artık ya kurcalaya kurcalaya yada tekrar sana sorarak aşacağım.
1-) Misal logoyu, menülerin aşağı yada yukarısına olmasına rağmen, menüler sağda kalacak şekilde sayfanın tam soluna ufak şekilde taşıyamadım. Böyle de çok kaba durdu ama hiç yoktan iyidir. Ancak asıl sorun logoyu her sayfaya ekleyememem yani sadece ana sayfada gözüküyor. Hakkımızda sayfasına tıklayınca kayboluyor. Bütün sayfalarda gözükmesini sağlamak mümkün mü? Ve diğer sorun ise benim gibi 19" değil de 21" monitör kullanan biri siteye girdiğinde aşağıdaki fark oluşuyor yani sabit bir pixele oturtamadım. Galiba bu durumu da temayı satın alarak anca çözerim zira o zaman sabit logo eklentisi geliyor.
2-) Footer rengi de tamam. Verdiğin kodu "opensans-light.css" ye eklemem yetti.
3-) Yazı fontuna gelirsek, verdiğin kodu "opensans-light.css" ye ekleyince sayfaya eklediğim yazıların türkçe karakter sorunu çözüldü. Lakin "yanone_kaffeesatz.css" ye verdiğin kodu aynen eklememe rağmen sayfa başlıklarının türkçe karakter sorunu hala çözülmedi;
4-) Aşağı kısımdaki başlık yazılarının rengini değiştirip kalınlaştırmam ve yukarısındaki simgeler yerine de resim eklemem mümkün mü?
5-) Ayrıca son olarak ilk mesajımda sormayı unuttuğum bir hususu da belirteyim. Oluşturduğum sayfalardaki menülerin bazılarının tıklanmasını nasıl engelleyebilirim? Yani misal "Hizmetlerimiz" sekmesi tıklanmadan üzerine gelindiğinde altındaki sayfalar açılsın. Zira Hizmetlerimiz sayfasına tıklayan biri, altındaki sayfalara gitmek yerine boş bir sayfa ile karşılaşıyor.
Hocam sen anlattıkça, yaparak zevk aldığımdan diş ağrımı da unutturdun bana eyvallah, çok hoşuma gitti bu iş ve sanırım sen yeter diyene kadar da durmayacağım hakkını helal et :) Hayırlı geceler.