1. Soru: Ben logoyu ufak kullandığım(300*50px) için sola çok güzel oturmuştu. Sende bu boyutlarda bir logo kullanırsan daha düzenli görünecektir.

Logoyu tüm sayfalarda göstermek için:
head4.php dosyasında bu kodu;

<?php bloginfo('description'); ?>

aşağıdaki ile değiştirmen yeterli olacaktır.
<?php bloginfo('description'); ?>

2. Soru: Sorunun çözülmesi güzel. Yalnız ben o kodu style.css deki kodla değiştirmeni önermiştim. Ha böyle de kalabilir tabi ama fazladan kod kalabalıklığı olur sadece.

3. Soru: Gelelim şu Türkçe karakter mevzusuna. Ben şuan baktım ama bahsettiğim css dosyası değiştirilmemiş şekilde duruyor. Kesin çözüm olarak yanone_kaffeesatz.css dosyasını sil.

4. Soru: 3. soruda dediğim gibi yanone_kaffeesatz.css dosyasını silersen o başlıkların kalınlaşmış olması gerek. Sildiğin halde başlıklar kalınlaşmadıysa;
style.css dosyasındaki şu kodu;
.midrow_block h3{color:#333; font-size:20px;}
aşağıdaki kod ile değiştirmen yeterli olacaktır.
.midrow_block h3{color:#333; font-size:20px;font-weight:700}

Simgeler yerine resim eklemekten bahsetmişsin. İki yolu var.
1.si: Temanın ayarlarından Front Page'ye girip Block sekmesinde block iconları kısmındaki iconların yanındaki x'e basarak iconları sileceksin.

Ardından block content kısmındaki ortam ekle butonuyla yazı içerisine resim ekleyeceksin.
2. yol ise: Tema klasöründeki frontpage klasörünün içindeki content-blocks.php dosyasını açıp bu kodları bulup silerek;

yerlerine resimlerin linkini eklemen gerekir.
Örnek olarak;
Not: bu yolda resimler yuvarlak şekil içinde olur. Ufak görünür yani kısaca pek istediğin olmaz gibi.

5. Soru:
Görünüm>>Menüler kısmına gelip aşağıdaki gibi bir bağlantı oluşturup menüye ekle.

Ekledikten sonra bağlantının url kısmını sil.

Böyle yapınca mouse imleci text imleci şeklinde görünecektir. Pointer imlecini göstermek için aşağıdaki düzenlemeyi yapman yeterli olacaktır.
Bu koda;
.header4 #topmenu ul li{padding: 0 20px 0 20px; padding-top:34px; padding-bottom:31px;border-bottom: 3px solid transparent;margin-left: -4px;-webkit-transition:all 0.2s ease-out;-moz-transition:all 0.2s ease-out;-ms-transition:all 0.2s ease-out;-o-transition:all 0.2s ease-out;transition:all 0.2s ease-out;}

cursor:pointer kodunu eklemen yeterli olacaktır.

Bu arada ufak bir düzeltme yapmak lazım.
opensans-light.css dosyasına ekletmiş olduğum kodda kesme işaretleri yanlış olmuş. :p
Yani bu kodu;
body, textarea, input{font-family: 'Helvetica, Arial, sans-serif';}
aşağıdaki kod ile değiştirmen gerek.
body, textarea, input{font-family: 'Helvetica', Arial, sans-serif}

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. :)