JpnTr26 adlı üyeden alıntı

Bütçeniz uygunsa iyi reklam ile gerçekten sağlam paralar kazanabilirsiniz. Size ben de bir kaç tavsiye vermek isterim fikir olması açısından;

-Facebook'ta popüler olan sayfalara reklam vererek başlayabilirsiniz mesela.
-Sitenize giren kişiler arasında çekiliş yapabilirsiniz, facebook - twitter hesaplarınızdaki durumlarını ve twitlerinizi paylaşmaları durumunda. Bardak, fare altlığı, kalem, ucuz usb bellek gibi hediyeler verebilirsiniz.
-Ayrıca sitenize ileri ki aşamalarda özel üyelik sistemi getirebilirsiniz. Bunu getirin ama normal üyelikleri çok kısıtlamayın
-Afiş, broşür, stiker bastırarak duvarlara yapıştırabilirsiniz. Afiş, broşür çok ucuz değil ancak stiker bastırmak çok maliyetli değil.
-Bilinen blog sitelerine reklam verebilirsiniz
-Eğer kod bilginiz ve ya yeterli paranız varsa özel script kodlanırsa sizin için daha güzel olur

Hediye vererek duyurmayı bende düşünüyorum. Radyola logosunun basılı oldugu bardakları dağıtmayı dusunuyorum çekilişle.

Script kendi yapımım.Şuan özel player kodluyorum.Siteyi daha kısa daha basit ama daha şık hale getirmek için ugrasıyorum.Baskı şirketimizde oldugu için ucuza mal edebiliyoruz baskılı reklam ürünlerini.Site daha beta sürümünde oldugu için reklama cok fazla yüklenemedim