Hocam aslında sorun kullandığınız temanın domaine lisanslı olmamasından kaynaklanıyor. Yapmanız gereken temayı satın almak. Functions'u açarsanız temayı komple warez yapmış olursunuz. Bunu yapabilecek çeşitli insanlar var herhangi bir warez formunda paylaşıp istekte bulunabilirsin. Ama bu yaptığın yani kullanman tema yapımcısına haksızlık olur. Neyse ben çözümü söyledim :)
hocam kendi lisanslı temamda parasını verip almama rağmen ek dosya acılmış ozaman pek bilmiyordum şimdi yeni yeni araştırıp öğrenmeye çalışıyorum warezden yani değilim emek var şuanda kullandığım temayı da bu siteden aldım kişi kendi rızası ile üçretsiz paylaşmış dosyaya şifre koymuş ve fotter dede var temanının ismini vermek istemiyorum sağolsun tema sahibi bir cok konuda yardımcı oldu gidipte herşeyi ona sormak istemiyorum sonuçta adam paylaşım yapmış emek hırsızlığı gibi bir niyetimde yok acemilikle aklımdaki temayı biraz yapmak istiyorum ilk zamanlarda lap diye atlayıp hep paralı paralı almıştım iyiki daha fazla secim ve yalnışlık yapmamışım teşekkür ederim.