lostyazilim
tr.link

Kişisel Blogum İçin Neler Önerirsiniz?

10 Mesajlar 1.325 Okunma
lstbozum
tr.link

AliBulutYILMAZ AliBulutYILMAZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 3 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Selam,

Kişisel bloğumu açtım fakat gelişmesi için neler önerirsiniz?

Önceki bloğum da uğraştığımla kaldım 10 ayda ne ziyaretçi sayım arttı ne sıralamalarda üste gelebildim. Bu sefer artık bişeyler olsun istiyorum neler önerirsiniz?

Blog: http://www.alibulutyilmaz.com.tr

wmaraci
reklam

BurakhanMacin BurakhanMacin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 14 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
içerikleriniz özgünmü

• Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 3 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

BurakhanMacin adlı üyeden alıntı

içerikleriniz özgünmü

Evet, genelde gece 10 gibi oturup 1-2 saatte düşünerek yazıyorum. Bir yerden alıntı kopyala yapıştır yapmıyorum.

BurakhanMacin BurakhanMacin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 14 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

Ali Bulut YILMAZ adlı üyeden alıntı

Evet, genelde gece 10 gibi oturup 1-2 saatte düşünerek yazıyorum. Bir yerden alıntı kopyala yapıştır yapmıyorum.

hocam sadece özgün içerik girin 1-2 ay sonra seo çalışmaları reklam çalışmalarına başlayın

wmaraci
wmaraci

hairmed hairmed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Full Stack Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** Ü**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 14 / 66
  • Ticaret 5, (%100)
Blogunda güncel, ilgi çeken konulara yer vermelisin. Bunun için Twitter muhteşem bir referans. Google'da kimsenin ilgilenmeyeceği bi konu hakkında yazmak sadece zaman kaybı olur. İçeriğin özgün olması kadar, içeriğe talep olması da önemli. Bu noktada doğru konularda yazmalısın.

İkincisi tabiki SEO konusu. Wordpress kullanıyorsun. Wordpress'te SEO ile sayısız kaynak var. Bu konuda sıkıntı çekmezsin.
BerkKAVAK

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 3 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

BurakhanMacin adlı üyeden alıntı

hocam sadece özgün içerik girin 1-2 ay sonra seo çalışmaları reklam çalışmalarına başlayın

Günde 1 yazı (+200 kelime) yeterli olur mu yokss eski blogta olduğu gibi 2-3 yszı mı gireyim

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
Sana benden en büyük tavsite, kişisel blog açıpta "hakkımda" diye menü açıyorsan doldur, öyle sadece özgün yazı ilede olmuyor hiç bir şey. Milletin işine yarayacak şeyler ve ya onları eğlendirecek şeyler paylaşmalısın. Mesela şuan neredeyse "hostinger" ile alakalı binlerce makale var, e buradakilerin de %98 i hostinger den haberdar.
O yüzden bu makale : http://www.alibulutyilmaz.com.tr/hostinger-ile-ucretsiz-host-sahibi-olmak/ özgün de olsa binlerce makalenin üzerine çıkması çok çok zor.

İlk önce sitenin amacını, sonra hedef kitleni belirlemelisin, yazılarını ona göre yaz. Herkesin ağzında bir şey tutturulmuş " özgün yazı yaz seo yaptır " herkes sanıyor ki seocular siteye çok bir şey katıyor.
oaskan bilalbursal

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 3 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

hairmed adlı üyeden alıntı

Blogunda güncel, ilgi çeken konulara yer vermelisin. Bunun için Twitter muhteşem bir referans. Google'da kimsenin ilgilenmeyeceği bi konu hakkında yazmak sadece zaman kaybı olur. İçeriğin özgün olması kadar, içeriğe talep olması da önemli. Bu noktada doğru konularda yazmalısın.

İkincisi tabiki SEO konusu. Wordpress kullanıyorsun. Wordpress'te SEO ile sayısız kaynak var. Bu konuda sıkıntı çekmezsin.

Önerebileceğiniz kaynak var mı?

hairmed hairmed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Full Stack Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** Ü**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 14 / 66
  • Ticaret 5, (%100)

Ali Bulut YILMAZ adlı üyeden alıntı

Önerebileceğiniz kaynak var mı?

SEO için Google'da "Wordpress SEO" diye aratabilir veya WM Aracı'da Arama Motoru Optimizasyonu başlığını kullanabilirsin. Güzel paylaşımlar oluyor.

• Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 3 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Sana benden en büyük tavsite, kişisel blog açıpta "hakkımda" diye menü açıyorsan doldur, öyle sadece özgün yazı ilede olmuyor hiç bir şey. Milletin işine yarayacak şeyler ve ya onları eğlendirecek şeyler paylaşmalısın. Mesela şuan neredeyse "hostinger" ile alakalı binlerce makale var, e buradakilerin de %98 i hostinger den haberdar.
O yüzden bu makale : http://www.alibulutyilmaz.com.tr/hostinger-ile-ucretsiz-host-sahibi-olmak/ özgün de olsa binlerce makalenin üzerine çıkması çok çok zor.

İlk önce sitenin amacını, sonra hedef kitleni belirlemelisin, yazılarını ona göre yaz. Herkesin ağzında bir şey tutturulmuş " özgün yazı yaz seo yaptır " herkes sanıyor ki seocular siteye çok bir şey katıyor.

Hakkımda sayfasını beğenmedim sildim :) ondan 404 hatası veriyor. Hostinger konusunda haklısınız onu mecburiyetten girdim çünkü bi arkadaş ilk 3 ay kesintisiz en az bir yazı gir boş gün bırakma dedi bende şu aralar sıkışığım o yüzden aceleyle girdim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al