İnternet’te hayatta kalma savaşının en iyi destekçisi Seo. Mutlaka siz veya başkası tarafından Seo desteklendirilmesi yapılmalı. İşte özellikle ilk sayfaya gelmek için en can alıcı 5 taktiği sizler için topladık.

1) En önemli yükselme backlink ile sağlanır. Tabi bunun için kaliteli linkler almak zorundasınız az paralı diye kötü linkleri almayın size dönüşü olmaz pahalı linkler daha çok etki edecektir. Backlink alırken çeşitli olmasına dikkat edin. Sakın hile yapmayın bu sitenizin arama motorlarında banlanmasına yol açabilir.

2) Eğer yani başlayacaksanız yıllanmış domainler veya Google’ın sevdiği siteleri alın böylece projeniz için büyük bir çıkış sağlayacaksınız.

3) Anahtar kelimeleri dikkatli seçin. Sayfa, başlıklar, alt başlıklar ve başlıklar ve meta etiketinizi uygun ve güzel bir şekilde kullanın.

4) Kopyala-yapıştır yapmayın. Doyurucu içerikler paylaşın. İlgi çekici başlıklar koyun. Hangi yazılarınız hit alıyorsa o şekilde devam etmeye çalışın. Önemli olan içeriktir. Ayrıca arama motorlarında resimlerde ilgi görmektedir. Resimleri adlandırın ve hit almasını sağlayın. Doğrudan resimleri yapıştırmayın küçültün efekt falan ekleyerek farklı bir hala getirmeye çalışın.

5)
Rakip siteleri takip edin ne yapıyorlar neleri hit almış bakın. Sıralamalarını düzenli takip edin. Dediklerini yapmayın yaptıklarını yapın.

kaynak