monelogg adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun, bence reklamları koymalısınız, sonradan koyarsanız ziyaretçileriniz değişikliği hoş karşılamayabilir (reklam sonuçta). Ama en baştan bu şekilde devam ederseniz ziyaretçi için değişen bir durum olmayacağından (siteyi hep reklamlı olarak bileceğinden) daha az sıkıntı olacaktır.


Sizin dediğinizi de düşündüm fakat bazıları da şöyle bir düşünceye kapılabilir :

"Bu ne ya site daha yeni fakat reklam koymuş (reklam yerleşimi düzgün bile olsa) , reklamdan kazanmak için mi yazıyorsun yoksa insanlara faydalı içerik sağlamak için mi ?"

Benim düşünceme göre ziyaretcilerin çoğu az önce ifade ettiğim şekilde düşünebilirler. Çünkü para kazanmak için değil de gerçekten faydalı bir içerik sağlamak adına tamamen özgün bir içerik girmek daha önemli , bence. Benim gözlemlerime göre , bu şekilde düşünüp ilerleyen bloglar para kazanma odaklı bloglardan çok daha önde. Yani , faydalı bir içerik sağladığımızda zaten ziyaretçilerimizin sayısı ve trafiğimiz de artacaktır diye düşünüyorum. Bu da zaten ister istemez de para demektir. Ama esas mesele para değildir. Ben böyle düşünüyorum tabii bu konularda yeni olarak. Daha tecrübeli olan bloggerlar , bizi daha iyi aydınlatacaktır bu konuda. Ayrıca , yorumunuz için de teşekkür ederim :)