ben küçük telefonları çok seven biriyim.
lg l3 e405
yurtdışındayken almıştım. türkiyede kullanamıyorum(gelir gelmez 1 ay içinde kayıt ettirmek gerekiyormuş. kayıt masrafı 150tl olunca öyle kaldı. yurt dışında kullanıyorum sadece).türkiyede 350 liradan başlıyordu. orda 200tl ye almıştım.dokunmatik ekranlı,ufak ve şarjı çok iyi gidiyor.kamerası çok kaliteli değil ama idarede ediyor. işlemcisi biraz kötü olduğu ve android 2.3 olduğu için çok iyi oyunları oynamak mümkün değil. genel olarak iyi.
blackberry 9790
1 ay önce teknosa outlet(kutusu açılmış,arkasında ve yanında yarım santimlik çizik olan) ürünlerinden blackberry 9790 170tl civarı aldım.
telefon eski 2011 sonu çıkmış. o sorun değil ama şarjı çok hızlı bitiyor ve nedense bataryası anormal şekilde ısınıyor. sardeğeri biraz yüksek ve içine bir türlü appworld yükleyemediğim için uygulama felan indiremiyorum.tuşlarına alışmak biraz zor.parmakları çok kalın olanlar kullanması zor olur.
güzel tarafı lgden daha kaliteli olması. ekranı daha net,flaşı var. kendi hafızası 6gb, ve avuç içinde kaybolacak kadar küçük. ekranı dokunmatik ve teknik olarak lgden daha fazla özelliğe sahip.