lostyazilim

Adsense Cevabı Sizce Ne yapmalıyım

28 Mesajlar 2.648 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sealofnova sealofnova www.muhabbetkusu.biz Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 676
  • Beğeniler 8 / 56
  • Ticaret 23, (%100)
AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:

Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu iletiyi yanıtlamayın. Sorunuz varsa Google AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret ederek sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Adsense böyle bir cevap verdi tam olarak ne demek istediler anlamadım.

wmaraci
reklam

kpsspuan kpsspuan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bana da 3 aydır aynı hatayı veriyor.
İçerik ekliyoruz olmuyor, sitenin temasını tamamen değiştirip wordprese taşıdık yine olmadı. Başka bir açıklama da yapılmıyor veya yardım gibi bir şey de yok. Biz pes ettik, başka bir blog kurup ordan almaya çalşlıyoruz.

dursunyilmaz dursunyilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek UI Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 242
  • Beğeniler 24 / 128
  • Ticaret 3, (%100)
Bendede ayni hata var.

mts mts WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 54 / 125
  • Ticaret 22, (%100)
Son günlerde herkese aynı e-posta'yı atıyorlar sanıyorum :)

wmaraci
wmaraci

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
İçeriğinizde program politikalarına aykırı hiçbir şey olmadığından emin misiniz? Telif hakkı başkasına ait olan içerikler olabilir mesela.

murat709 murat709 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 48 / 66
  • Ticaret 8, (%100)
site adresi nedir acaba?

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Telif hakkı gibi bir sorun yok ki o mesajda.

Sitenizin içeriği yetersiz ve özgün değil diyor. Bu tabi ki robotların algısı. İstediğiniz kadar özgün ve düzgün yazın, anasayfada bu belli olmuyorsa Adsense bu durumu doğru algılayamaz.

Sitenizin anasayfasında görünen metinlerin uzun olması lazım. Ve sadece özgün yazılarınızı anasayfadan gösterirseniz sorun hallolur.

Siteniz WP ise, makalelerin anasayfada görünen metin uzunluğunu arttırın. Siteniz forum ise, işiniz zor oğlu zor kızı zor kere zor. Bu durumda yine giriş sayfanızı Portal olarak ayarlayın ve portalda görünen yazılar sadece özgün makaleler olsun. Ve yine yazılar mümkünse tam metin görünsün.

vBulletin forum siteleri için:

vBulletin lisans hesabınız varsa, vbulletin.com hesap panelinize girin, oradan adsense kaydı menüsüne girin. Bu yolla onay alırsınız. Ama o hesabı başka sitelerde kullanamazsınız. Yani vBulletin lisanslı sitenize özgü bir hesap olacak. Bu siteye mevcut forum yapısı ile başka türlü onay almanız mümkün değil.

Sizin gibi vBulletin forum sitesi sahipleri için detaylı, görsel ve özgün konu hazırladım: vBulletin Forumunuz için Adsense Onayı Almak

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Arkadaşlar 1 haftayı geçti geçecek ama adsense ikinci onay aşamasında tıkandım. Ne bir cevap var ne de bir hareket... Sayım vs. de yapılmıyor hesapta... Daha çok mu bekleyeceğiz sizce?

www.bakalimbilelim.com

honda07 honda07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek polis
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 14 / 19
  • Ticaret 16, (%100)
Ben de basvuru yaptim reklami sadece ana sayfaya bir tane ekledim yeterli mi adsense hesabina girince reklam kodunu siteye ywrlestirin uyarısı veriyo normal mi. Oyuncaffe.com

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar 1 haftayı geçti geçecek ama adsense ikinci onay aşamasında tıkandım. Ne bir cevap var ne de bir hareket... Sayım vs. de yapılmıyor hesapta... Daha çok mu bekleyeceğiz sizce?

www.bakalimbilelim.com

bu hafta cevap alırsın

http://www.alicankosedag.com.tr
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al