berk11
www.uzman-cevirici.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro da domain başına 9-10 dolar arası ücret ödenirken Godaddy'de 1 dolar olmasının mantığı nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Godaddy Dünyaca ünlü bir site başından beri böyle yaparak reklam yapmış oldu, çok iyide kazanıyorlar, ucuza sat ama çok sat mantığı bence böyle.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kayıt ücretleri düşük ama yenileme ücretleri daha pahalı oluyor diğer firmalara göre gerçi kuponlar sayesinde o ücrette düşüyor ama ben nedense ısınamadım godaddy'e guzel.net.tr'yi tercih ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşın da dediği gibi aslında tamamen sürümden kazandıklarını düşünüyorum ve kullanıcı olarak son zamanlarda Godaddy dışında bir firmadan domain satın almadım. Eskiden türkçe destek ve panel yoktu lakin bugün siteleri türkçe arayıp ulaşabileceğiniz türkçe telefon hattı bile mevcut.
Ve bunlarla birlikte hizmetleri bir çok Türk firmasından daha iyi. Tercih etmenizde fayda var.
He ben milliyetçilik yapıcam parası neyse vericem diyorsanız kesinlikle önereceğim IHS var. Forumlarda küçük bir araştırma yaparsanız insanların çoğu IHS ve İsimtescil önereceklerdir zaten.
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Godaddy 2 TL'ye domain veriyor aynı domaini 30-40 TL'ye yeniliyor. Bence çok mantıklı değil. İsimtescil'in fiyat politikası ise tam bir facia. Domaini dorguluyorsunuz sepete gittiğinizde uçak bileti gibi o parası bu parası fiyat birden yukarı çıkıyor. Bence bu iki firma dışında hepsi olbilir.
zoeken
Hosting Sağlayıcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 $ a ICANN bile domain vermiyor ilk yıl için bence herhangi bir kâr etmiyorlar gelecek yıl fiyatı katlayarak ilk yılın ücretini çıkartıyorlar diye düşünüyorum. Bir aralar IHS de bu strateji ile domain tescili yaptırmıştı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım - E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Godaddy domain alıcam bende fiyatı 2,65 Tl 1 yıllık...
1 yıl sonunda 25 tl istiyor şahsen benden..
Bence godaddy tavsiye ederim.