Mezitli adlı üyeden alıntı

1- Hesap bilgilerini değiştireceğim birazdan.
2- Bir tane e-posta kullanıyorum. Onu da gmail e yönlendirmiştim. Hosting firması tam olarak nerden spam çıktığını söylemedi.
3- Bahsettiğiniz klasörlerini inceleceğimiz birazdan.
4- PHPMail() fonksiyonu açıktı şuana kadar. Bugün devre dışı bıraktıklarını söylediler önlem amaçlı.
5- Bu konuda benimde şüpelerim var ama hosting firması kabul etmiyor bir türlü. Çünkü reseller hesabımdaki basit sıradan bir şirket sitesi sürekli hackleniyor. Temiz yedeği atıyorum. Şifreleri v.s herşeyi değiştiriyorum. Sonra yine hack ediliyor.

Maalesef destek olmuyorlar. Kendiniz çözün diyorlar. Bana az da olsa yardımcı olsalar sevinecem de bana bırakıyorlar herşeyi. Server benim değil ki birşeyler yapayım. Reseller sonuçta. Bilgim dahilinde ancak birşeyler yapabiliyorum.

Teşekkür ederim önerileriniz için.

Merhaba,

Sürekli aynı firmada hackleniyorsanız o firmanın sunucusunda bir güvenlik açığı olabilir yada sizin kullandığınız wordpress sürümü ve eklenti sürümlerinde bir açık olabilir. Tam olarak firmayı suçlamakta yanlış olabilir güvenlik konusunda.

Kendinizi sağlama almak için, şifrelerinizi büyük, küçük ve sayılardan oluşan bir şifre algoritması seçmenizi öneririm. Onun haricinde, .PHP ile bir işlem yapılıyorsa Apache, Nginx veya Litespeed hata logları ve bağlantı loglarınızı alıp baştan sonra kontrol etmenizi öneririm. Süpheli istekleri en azından böylelikle filtre edebilirsiniz.

Saygılar.