32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
jailbreak ve rootlamak telefonu serviş dışı kapsama götürür eğer teleonda donanımsal hata olmuşsa pahalıya patlar, yazılımsalsa yine azda olsa tuzlu bir miktar ödereyek kurtulursunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
darkthepro adlı üyeden alıntı
jailbreak ve rootlamak telefonu serviş dışı kapsama götürür eğer teleonda donanımsal hata olmuşsa pahalıya patlar, yazılımsalsa yine azda olsa tuzlu bir miktar ödereyek kurtulursunuz
yANİ BUNUN OLURU VAR DEMEK DEMİ __?
Ne olursan Ol Önce İnsan ol Tüm Doğru yolu bulursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kısacası sen o telefonu garanti kapsamı dışına ittin ve 2 yıllık garantin yandı şimdi ise tıpış tıpış bozulduğu için para ödeyeceksin ve herhangi bir arızada ki belki kullanıcı sorunu olmayabilir bundan bile sen sorumlu olup para ödemek zorundasın
Kardeşim ben yapmadım bunları bu cihazı bu halde 100€ ya alacam 200 tl tamirine gitse bile yinede razıyım anladınmı ben buyuzden sordum sorun giderirlirmi giderilmezmi diye
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
anladım giderilir zaten telefon yapamazlar diye bir şey yok o telefonu yapmak zorundalar teknolojik aletler 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluluğundadır sen teknik servise verdiğinde 10 gün içinde yapılmazsa sana geçici bir cihaz temin edilir 20 gün de yapılmazsa 21. gün o cihazın para bedeli faizle birlikte geri verilir fakat dediğim gibi pahalı bir alet onarım maliyeti o kadar olcağını düşünmüyorum daha fazla olabilir ek olarak iyi bakmazsanız her zaman para ödemek zorunda kalırsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anladım giderilir zaten telefon yapamazlar diye bir şey yok o telefonu yapmak zorundalar teknolojik aletler 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluluğundadır sen teknik servise verdiğinde 10 gün içinde yapılmazsa sana geçici bir cihaz temin edilir 20 gün de yapılmazsa 21. gün o cihazın para bedeli faizle birlikte geri verilir fakat dediğim gibi pahalı bir alet onarım maliyeti o kadar olcağını düşünmüyorum daha fazla olabilir ek olarak iyi bakmazsanız her zaman para ödemek zorunda kalırsınız
Hayırlısı be kardeşim bakalım 3 ay sonra cihaz geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eyvallah kardeşim bilgilerin için teşekkür ederim
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
aklında bulunsun diye söyledim daha önce garantiyle böyle bir anım var :D ordan biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-