Enya Graphic adlı üyeden alıntı

Şuan seni benden daha iyi anlayan kimse çıkamaz. Bende normalde üniversite 1. sınıf öğrencisi olmam gerekiyor. 1,5 haftadır evdeyim dışarı çıkmıyorum normalde stajım var ama staj yeri aşırı kötü olduğu için gitmiyorum. Bir nevi naylon staj yapıyorum ama yeni yer bulucam. Vaktimi değerlendirmek istiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum sınavım var çalışmam gerekiyor ama 20dk dan sonra sıkıntıdan bırakıyorum. Her gün daha fazla kafayı yiyorum diye düşünüyorum.

Sana da geçmiş olsun dostum. Herkes boş vaktim olsun ister ama olmaması daha iyi. İşimi bırakıp geldim bünyem alışmış şimdi bir türlü toparlayamadım.
Bölüm "ilk ve acil yardım".

Doğukan Ekiz adlı üyeden alıntı

Allah yardımcınız olsun . Sıkıntı en kötü şey. Belki bir işe girseniz hem geleceğiniz için yatırım olur hemde vakit geçer.

ibo71 adlı üyeden alıntı

boş vaktinde yapabileceğin çalışabileceğin bir iş bulursan belki kafan dağılır harçlığın da çıkmış olur.

Elbette bunu da düşündüm ama dersler biraz zor açıkçası. Evet az ama sıkı çalışma gerektiriyor. Şimdi işe başlasam 1 ay sonra vizeler başlayacak onlara bakamayacağım biliyorum. E çalışmazsam da seneye geçiş yapamam ailem iyice zor duruma düşer. 1 ay ne yapacağım da belli değil bu süreyi geçirecek bir şeyler bulmam lazım...