lostyazilim
tr.link

Yurtdışından Ziyaretçi ve Tık Getirme

16 Mesajlar 2.029 Okunma
acebozum
tr.link

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

Addison123 adlı üyeden alıntı

Türkçe içerikli bir siteyi İngilizce konuya alakasız bir içerikle doldurmaktansa gurbetçilere yönelmelisiniz bence. Örneğin Almanyada yaşayan türkler için birkaç yazı yazabilirsiniz bu sayede hem yurtdışından kazanç elde etmiş olursunuz hemde sitenizinde var olan kullancıları konu dışı ingilizce içerikle sıkmamış olursunuz.

Hocam zaten yazacak olsam da nadir yazarım... Misal şöyle bişey olabilir mi? her 10 yazıdan sonra bir ingilizce makale yazayım ve yazdığım makale de o 10 yazımdan beğendiğim bir tanesinin tamamen ingilizcesi olsun...

elektronikssl
reklam

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Hocam zaten yazacak olsam da nadir yazarım... Misal şöyle bişey olabilir mi? her 10 yazıdan sonra bir ingilizce makale yazayım ve yazdığım makale de o 10 yazımdan beğendiğim bir tanesinin tamamen ingilizcesi olsun...

Hocam , temiz kafa ağrısız kazanç istiyorsanız bırakın TR siteye ing. makale girmeyi tekrar söylüyorum ing. site açın. :)

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

BypowerfuL'unda dediği gibi direk ingilizce site açmayı düşünebilirsiniz. Çünkü site adınız tamamen Türkçe bol miktarda kazanç elde etmek için sürekliliğin sağlanması gerektiğini düşünüyorum yani sitenize sadece bir yazıyı okumak için gelinmemeli nasıl Facebook veya Twitter'a günde birden çok bakılıyorsa öyle olmalı

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

Hocam , temiz kafa ağrısız kazanç istiyorsanız bırakın TR siteye ing. makale girmeyi tekrar söylüyorum ing. site açın. :)

Anladım hocam. Neyse kalsın o zaman. Ben hafta bir faydalı bişeyler girmeye çalışırım gelen üç beş kuruş ile idare ederim artık yapacak bişey yok. Sürekliliğe dönük başka çalışmalar yaparım ilerde.

Misal kpss sınavı, memurluklar vs konusunda da bilgi sahibiyim. İlerde şuanki sitemde bir kpss kategorisi açmayı ve ordan bilglendirici makaleler yazmayı dşünüyorum. Böylece kpss ye hazırlananlarla daha haşır neşir olacağım ve haliyle online da çok olur takip eden de çok olur. Böyle bi kategori açmak sizce sitemde çok absurd kalır mı?

wmaraci
wmaraci

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

Anladım hocam. Neyse kalsın o zaman. Ben hafta bir faydalı bişeyler girmeye çalışırım gelen üç beş kuruş ile idare ederim artık yapacak bişey yok. Sürekliliğe dönük başka çalışmalar yaparım ilerde.

Misal kpss sınavı, memurluklar vs konusunda da bilgi sahibiyim. İlerde şuanki sitemde bir kpss kategorisi açmayı ve ordan bilglendirici makaleler yazmayı dşünüyorum. Böylece kpss ye hazırlananlarla daha haşır neşir olacağım ve haliyle online da çok olur takip eden de çok olur. Böyle bi kategori açmak sizce sitemde çok absurd kalır mı?

Bence kalmaz çünkü blog konunuz genel üzerine hem bildiğim kadarıyla KPSS sınavları yazın oluyor o zamana kadar güzel içerikler hazırlarsınız sınavın yakınlaşmasına yakın daha fazla hit gelmeye başlayacaktır

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

Addison123 adlı üyeden alıntı

Bence kalmaz çünkü blog konunuz genel üzerine hem bildiğim kadarıyla KPSS sınavları yazın oluyor o zamana kadar güzel içerikler hazırlarsınız sınavın yakınlaşmasına yakın daha fazla hit gelmeye başlayacaktır

Hocam kpss nin sınav kısmı ile ilgili değil de atama ve yerleşme kısmı ile ilgili yazılar yazacağım ben. Bu sebeple yılda iki atama dönemi oldugunu düşünürsek her dönem yazma şansım var...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al