-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Hocam tutar, ama biraz fazla emek verip bir kaç yıl uğraşman lazım;)))
Forumu eğlendirmeyi, bilgilendirmeyi iyi yapman lazım.
Yani sürekli çalışman lazım, bunu gözün kesmiyorsa sadece zaman ve nakit kaybedersin.
Hocam bu acizane benim fikrim karamsar olmamak için uğraştım:)))
Dilerim başarılı olursun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
Hocam bence tutmaz. Tamamen şahsi fikirlerim, bu denemeyi ben de yapmıştım, hatta daha profesyonel giriş yapmıştım ama sonra çöp oldu forum :) .
1- Mybb kurmuşsun. Bence vbulletin lisansı alıp kurman gerekirdi. Daha profesyonel bir sistem çünkü. Bir fikrin bile yoksa popüler webmaster forumlarına baksaydın hepsinin vbulletin olduğunu görürdün.
2- Farklı konularda uzman kişiler yoksa forum tutmayacaktır. Ordan burdan eleman alırım, hayırsever kişiler gelir mantığıyla çalışmayın. Adamlar burayı bırakıp niye sana gelsinler ki? Güçlü bir ekip kurabilirsen tutunabilirsin. Farklı kategorilerde uzman en az 20-30 kişi olman lazım ki çalışmalar başarılı olsun.
3- Ordan burdan kopyala yapıştır mantığıyla çalışırsan hiç tutmaz. Kendinize özgün çalışmalar yapmalısınız. Kendinizin paylaşımlarını paylaşmalısınız, insanlara en hızlı şekilde yardımcı olmalısınız.
4- Diğer forumlardan farkınız olması. Öyle bir fark bulmalısınız ki adam sizin sitenize o fark için gelmesi lazım. Sadece o fark için bile gelse zamanla siteye bağlanacaktır.
imza yok...