lostyazilim
tr.link

Bu Forum Tutar mı ?

5 Mesajlar 724 Okunma
acebozum
tr.link

serum serum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
yeni açmış olduğum forum sitesi http://wmbulten.com nasıl sizce
sadece ticaret olacak bir nevi ticaret forumu yani
olur mu olmaz mı kararsızım sizin görüşleriniz de önemli benim için
eleştirir misiniz biraz ?

wmaraci
reklam

SonYazilim SonYazilim www.sonyazilim.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek cad/cam/cae
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 298 / 299
  • Ticaret 61, (%98)
Hocam tutar, ama biraz fazla emek verip bir kaç yıl uğraşman lazım;)))

Forumu eğlendirmeyi, bilgilendirmeyi iyi yapman lazım.
Yani sürekli çalışman lazım, bunu gözün kesmiyorsa sadece zaman ve nakit kaybedersin.

Hocam bu acizane benim fikrim karamsar olmamak için uğraştım:)))
Dilerim başarılı olursun...

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 2, (%100)

kendineozel adlı üyeden alıntı

Hocam tutar, ama biraz fazla emek verip bir kaç yıl uğraşman lazım;)))

Forumu eğlendirmeyi, bilgilendirmeyi iyi yapman lazım.
Yani sürekli çalışman lazım, bunu gözün kesmiyorsa sadece zaman ve nakit kaybedersin.

Hocam bu acizane benim fikrim karamsar olmamak için uğraştım:)))
Dilerim başarılı olursun...

fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim. fakat gerçekten kararsızım.
acaba diyorum öyle yapmasam da tamamen ticaret olayını kaldırsam
yardımsever webmasterlar'ı mı toplasam.

erbasaran erbasaran Yazılım Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 2 / 77
  • Ticaret 70, (%100)
Hocam bence tutmaz. Tamamen şahsi fikirlerim, bu denemeyi ben de yapmıştım, hatta daha profesyonel giriş yapmıştım ama sonra çöp oldu forum :) .

1- Mybb kurmuşsun. Bence vbulletin lisansı alıp kurman gerekirdi. Daha profesyonel bir sistem çünkü. Bir fikrin bile yoksa popüler webmaster forumlarına baksaydın hepsinin vbulletin olduğunu görürdün.

2- Farklı konularda uzman kişiler yoksa forum tutmayacaktır. Ordan burdan eleman alırım, hayırsever kişiler gelir mantığıyla çalışmayın. Adamlar burayı bırakıp niye sana gelsinler ki? Güçlü bir ekip kurabilirsen tutunabilirsin. Farklı kategorilerde uzman en az 20-30 kişi olman lazım ki çalışmalar başarılı olsun.

3- Ordan burdan kopyala yapıştır mantığıyla çalışırsan hiç tutmaz. Kendinize özgün çalışmalar yapmalısınız. Kendinizin paylaşımlarını paylaşmalısınız, insanlara en hızlı şekilde yardımcı olmalısınız.

4- Diğer forumlardan farkınız olması. Öyle bir fark bulmalısınız ki adam sizin sitenize o fark için gelmesi lazım. Sadece o fark için bile gelse zamanla siteye bağlanacaktır.

imza yok...
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 2, (%100)

erbasaran adlı üyeden alıntı

Hocam bence tutmaz. Tamamen şahsi fikirlerim, bu denemeyi ben de yapmıştım, hatta daha profesyonel giriş yapmıştım ama sonra çöp oldu forum :) .

1- Mybb kurmuşsun. Bence vbulletin lisansı alıp kurman gerekirdi. Daha profesyonel bir sistem çünkü. Bir fikrin bile yoksa popüler webmaster forumlarına baksaydın hepsinin vbulletin olduğunu görürdün.

2- Farklı konularda uzman kişiler yoksa forum tutmayacaktır. Ordan burdan eleman alırım, hayırsever kişiler gelir mantığıyla çalışmayın. Adamlar burayı bırakıp niye sana gelsinler ki? Güçlü bir ekip kurabilirsen tutunabilirsin. Farklı kategorilerde uzman en az 20-30 kişi olman lazım ki çalışmalar başarılı olsun.

3- Ordan burdan kopyala yapıştır mantığıyla çalışırsan hiç tutmaz. Kendinize özgün çalışmalar yapmalısınız. Kendinizin paylaşımlarını paylaşmalısınız, insanlara en hızlı şekilde yardımcı olmalısınız.

4- Diğer forumlardan farkınız olması. Öyle bir fark bulmalısınız ki adam sizin sitenize o fark için gelmesi lazım. Sadece o fark için bile gelse zamanla siteye bağlanacaktır.

düşünceleriniz için çok sağolun fakat mybb kurmamdaki neden ücretsiz olmasıydı. ve vbulletin 3.8 öneriyorlar genelde son sürümünü kullananlar pek beğenmediklerini söylüyorlar bu yüzden hem ücretsiz hemde hoş görüntüsü var mybb'nin neyse şimdilik hosting boşta zaten bi kac ay bi projemiz var onu Allah'ın izniyle gerçekleştirirsek çok daha iyi olacak inşallah.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al