AlfaOis adlı üyeden alıntı
Siteniz gayet güzel, görsel açıdan daha güzel bir tema olsa daha iyi olabilirdi, çok inceleyemedim fakat yazılarınızda iyi gözüküyor, özellikle videoları kullanıp sosyal medya da kendinize bir kitle yakalamalısınız, 2-3 ay hali hazırda zaten geçmiş, yavaş yavaş hedef kelimelerinize ağırlık verip link tanıtım yazısı vb. çalışmalara başlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Tema konusunda aslında bir çok kişi çok güzel derken bir çok kişi de başka tema olabilirdi demekte genel olarak da. Çok oynanabilir bir tema olması ve yapımcılarının temayı sürekli çok iyi bir şekilde güncellemesi temayı seçmemde etkin oldu.
Link, tanıtım yazısı konularında epey cahil olduğum için bu konuda çalışmalara başlayamıyorum ne yazık ki. Önerileriniz olursa dinlemek isterim.
Ek Olarak:
AbdullahD adlı üyeden alıntı
Hocam site temanız biraz bana karışık geldi. Daha sade tema seçmeniz iyi olabilir diye düşündüm. İçerik konusunda kendi videolarınız ise iyi olabilir. Yeterki biraz çevre kazanın gerisi çorap söküğü gibi gelir. :) :)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Tema konusunda diğer arkadaşa yazdığım gibi mevzu :) Videolar ve tüm içerik bana ait, evet. Sanırım tanıtım konusunda bilgilenip bu konuda çalışmalar yapmam gerekmekte.
Ek Olarak:
elegan adlı üyeden alıntı
bana kalırsa site berbat. yazı resimlerinde yazı yazılmış?? buna ne gerek var ilgili daha güzel resimler koyun derim.
sağ menü daha düzgün olmalı,
hava durumunu hep gereksiz bulmuşumdur, aynı şekilde kategoriye göre değişen logoyuda..
sizden gelen sorular bölümüne forum değilde DW Question & Answer kurun,
haberler için oylama gereksiz. ayrıca biraz daha uzun tutun eğitim sitelerinde bu kadar kısa olması hoş karşılanmaz.. kolay gelsin :)
Görselleri kendim yapıyorum. Haber sitelerindeki fotoları alıp, kesip biçip özgün hale getirmeyi ben de biliyorum ama bana göre bu da çalıntı olmakta. Emeğe saygısızlık olarak görüyorum ve bunu yapmıyorum. Görsel oluşturma konusunda ne yazık ki çok bilgiye sahip değilim. Bu eleştiriyi yaptığınıza göre sanırım özgün görsel nasıl oluşturulabilir konusunda bilgilisiniz. Önerilerinizi dinlemekten zevk duyarım.
DW Question & Answer ın da ne olduğunu bilmemekteyim ne yazık ki. Açıklarsanız elbette değerlendirmek isterim.
YLYS sonuçlarının açıklandığı haberini istesem de daha uzun tutamam mesela, haber belli =) Kendi yazılarımı olabildiğince uzun ve bilgilendirici tutmaya gayret ediyorum ama haberlerde her zaman bu olamayabiliyor.
Spesifik olarak olması gerekenler konusunda bilgilendirirseniz bu yönde de çalışmalar yapabilirim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ek Olarak:
Haklı olabilirsiniz. Eğer haklıysanız moderatörler ilgili bölüme taşısınlar lütfen konuyu. Siteyi tanıtma amacı gütmedim bu yazıda, artık siteyi ahaliye duyurdum, duyuracağım kısmına geldiğim için profesyonel gözlerle eksik, gedik, olabilecek başka fikirler, düzeltilmesi gerekenler vs. gibi konularda destek almak için açtım bu konuyu.